@Betasus Büro Destek güzellik yapacak bugün :)Rolling varmış yine duydum geldim hemen
@Betasus Büro Destek adamın ayda yılda bir tatili var kulakları çınladı geldi :LOL::LOL:@Betasus Büro Destek güzellik yapacak bugün :)
Agaya Hergün tatil :LOL::LOL:@Betasus Büro Destek adamın ayda yılda bir tatili var kulakları çınladı geldi :LOL::LOL:
Abi bende farklı bonus sandım :) biz paylaşmışız ya onu :) Deneme Bonusu - Deneme Bonusu ve Freespin Paylaşım Alanıbu maça 2.5 üst aldım bi site mesaj göndermiş 15 tl deneme bonusu var diye baktım güzelde site 100 tl yatırımlı ama bonusla 100 tl çekiliyor 1.8 orandan 10 katı takılalım dedim isteyen olursa yazayım alta adresini
evet geleceğini biliyordum bugün ya @lutonbaskanı kardeşim yapsın yada işi filan olursa ben talibimSelam ben geldim :) geç gördüm biraz tatil henüz bize vurmadı arkadaşlar . Gün içinde patlatalım. Ben detayları adminlere ileticem güzel rolling olmuş kazanmanıza sevindim :)
Fırsat verilirse göreve hazırım abi@lutonbaskanı hahaha günaydın kardeşim nasıl hissediyorsun kendini :) today
tamam sırada @Gogo @madmen hahaha yazarken bile gülüyorum @panalopa @lacosste @Aydin2121 var sırayla hepinizin üstüne oynuyorum şu rollingde tahminci olmayı bir şey sanıyorsunuz amma stresi varya çok kötü çok :) yaşasın tellioğulları seferoğullarına ölüm :)Fırsat verilirse göreve hazırım abi
insaf abi bir kere olmusum üye olduğum zamandan beri. Sadece 1 kere :)tamam sırada @Gogo @madmen hahaha yazarken bile gülüyorum @panalopa @lacosste @Aydin2121 var sırayla hepinizin üstüne oynuyorum şu rollingde tahminci olmayı bir şey sanıyorsunuz amma stresi varya çok kötü çok :) yazarken bile gülüyorum yaşasın tellioğulları seferoğullarına ölüm :)
Rulet oynama ama:LOL:insaf abi bir kere olmusum üye olduğum zamandan beri. Sadece 1 kere :)
Başkan belki guleceksin ama rüyamda gördüm seni. Petshopa giriyorum bakıyorum bilgisayarda forum açık profilde senin amblem :)Fırsat verilirse göreve hazırım abi
bende dün çok enteresan bir rüya gördüm . Askere çağırdılar tekrar gittim. Kusura bakmayın bir yanlıslık oldu diyor komutan. Yanımda bi asker var bana iş kitliyor . tmm giderim diyorum. Yanımdaki komutan bana iş kitleyene git bana su doldur diyor. Seviniyorum iyi oldu sana diye. Sonra bana diyorlarki tekrar yapacaksın. Görev yerin suriye Çokmu suriyeli gördüm dün nedirBaşkan belki guleceksin ama rüyamda gördüm seni. Petshopa giriyorum bakıyorum bilgisayarda forum açık profilde senin amblem :)
Bu aralar Suriyeliler heryerdebende dün çok enteresan bir rüya gördüm . Askere çağırdılar tekrar gittim. Kusura bakmayın bir yanlıslık oldu diyor komutan. Yanımda bi asker var bana iş kitliyor . tmm giderim diyorum. Yanımdaki komutan bana iş kitleyene git bana su doldur diyor. Seviniyorum iyi oldu sana diye. Sonra bana diyorlarki tekrar yapacaksın. Görev yerin suriye Çokmu suriyeli gördüm dün nedir
tamam sırada @Gogo @madmen hahaha yazarken bile gülüyorum @panalopa @lacosste @Aydin2121 var sırayla hepinizin üstüne oynuyorum şu rollingde tahminci olmayı bir şey sanıyorsunuz amma stresi varya çok kötü çok :) yaşasın tellioğulları seferoğullarına ölüm :)
Başkan belki guleceksin ama rüyamda gördüm seni. Petshopa giriyorum bakıyorum bilgisayarda forum açık profilde senin amblem :)
Forumca tırlattık sonunda geçmiş olsun :))))bende dün çok enteresan bir rüya gördüm . Askere çağırdılar tekrar gittim. Kusura bakmayın bir yanlıslık oldu diyor komutan. Yanımda bi asker var bana iş kitliyor . tmm giderim diyorum. Yanımdaki komutan bana iş kitleyene git bana su doldur diyor. Seviniyorum iyi oldu sana diye. Sonra bana diyorlarki tekrar yapacaksın. Görev yerin suriye Çokmu suriyeli gördüm dün nedir