17 Nisan cuma 00.00 dan 19 Nisan 24:00 e kadar yine sokağa çıkma yasağı olacak
Camdan bakıyorum herkes geziyor şuan sahilde sanki p.ler17 Nisan'dan başka 1 Mayıs'a kadar devam et hayır haftaiçi daha tehlikeli havalar güzelleşti bugün işi olmayan bile sokaklara çıkmış heryer kalabalık
Bizim burada oyle coronanin c si yok sanki maskesiz goygoy yapa yapa takilio herkes normal gunden daha kalabalikCamdan bakıyorum herkes geziyor şuan sahilde sanki p.ler
marketler ağzına kadar doluBizim burada oyle coronanin c si yok sanki maskesiz goygoy yapa yapa takilio herkes normal gunden daha kalabalik
Aynen ic ice bide millet ben bugun iyice notu verdim bu corona zor biter bizim ulkedemarketler ağzına kadar dolu
Aynen baktim marketin onune kadar sira var geri dondum gitmedimmarketler ağzına kadar dolu
Katılıyorum (muhteşem liderimiz) bir gün herkes sevecek reisi4 gün sonraki yasağı açıkladı muhteşem liderimiz ,geçen haftaki olay da bu şekılde açıklanamazmıydı ! ,ben sahsen cumhurbaskanın bu yasakla uğrasmasını abes görüyorum ,ama çevresindekiler o kadar çapsız ,o kadar akılsızkı ,fatura ona çıkıyor birşey olursa ,ee oda tek ben dıyorsa kabul edecek herşeyi
dün tatışma olmuş başkanım ,keşke olsaydım ,sana derdim ,sen abdulhamiti savundun diye :)Katılıyorum (muhteşem liderimiz) bir gün herkes sevecek reisi
dün tatışma olmuş başkanım ,keşke olsaydım ,sana derdim ,sen abdulhamiti savundun diye :)
Son 7 saniyesi efsane bunların Sırf hava sonuc yok:) :) dün millet tartısırken kaynatırdık baskan
şaka bi yanada başkan şimdi niye bu hallerdeyız kanıtıdır ,rahmetlı m.alı bıranda baksana adam keyıflenıyo hiç mudahele etmıyor ,yiyin birbirinizi der gibi :) ,ben şahsen solcu değiılim doğu durüst hırsız olmayan neyse onun yanındayım ,şimdi sol bana yakın .Son 7 saniyesi efsane bunların Sırf hava sonuc yok
Ya dostum yine sağcı solcu oluruz herkesin düşüncesi kendine .Ama dünya ne ile ugrasıyor biz ne ileşaka bi yanada başkan şimdi niye bu hallerdeyız kanıtıdır ,rahmetlı m.alı bıranda baksana adam keyıflenıyo hiç mudahele etmıyor ,yiyin birbirinizi der gibi :) ,ben şahsen solcu değiılim doğu durüst hırsız olmayan neyse onun yanındayım ,şimdi sol bana yakın .
aynen doğu düzgün kimse onun yanındayız ,bu devirde zor ama ,biz yaslandık gençler tartıssınYa dostum yine sağcı solcu oluruz herkesin düşüncesi kendine .Ama dünya ne ile ugrasıyor biz ne ile
İnsanların düşünceleri değişir hocam. Hepimiz öyleyizişin garip tarafıda ,doğu perinçek denen ne olduğu belisiz yaratık ,ozamanlar abdulhamıt ,menderes karşıtı ,yanı onları kötülüyor ,ertuğrul kürkçüye sen onları savundun derken o utansın diye diyor bunu ,aynı perinçek bugun mendees ve abdulhamıtın 1 nolu destekcisi ,ertuğrul kurkçu o zamanda aynı bu zamanda !
haklısın değişebilir ama bu kadar zıt değişim olmaz ,bana göre ,mesela ben ılk oyumu mhp ye verdım 1999 da ,son o partıye oy verısımdı ,gençlik heyecan birşey bilmemek ,ama bu adamlar 50 den sonra değişiyor oda abes ,bu görüş olayı değil hocam aç kalma meselesi sadece ,tabı benım gorusum senın gorus neyse saygı duyarım .İnsanların düşünceleri değişir hocam. Hepimiz öyleyiz