Komedi
Işine bak ne siyasilestirmesi bokunu çıkaran yasağı getirenlerArkadaşım olayı siyasilestirmeye gerek yok alınan karar doğruydu, ama nedense biz herşeyin bokunu cikardihimiz gibi bununda bokunu çıkardık. Kendimize kizmaliyiz ilk önce ve sürekli felaket tellalligi yapanlara.
Arkadasim seni takip ediyorum ne zamandir yazilarin hep ayni kim ne soylese siyasi anliyosun su zamanda kimsenin siyaset yaptigini dusunmuyorum muhalefet sokaga cikma yasagi cikaralim derken bunlar bir sey cevirecek deyip almayan kisiler simdimi aliyor hemde gece vakti artik bazi seylere algilayinArkadaşım olayı siyasilestirmeye gerek yok alınan karar doğruydu, ama nedense biz herşeyin bokunu cikardihimiz gibi bununda bokunu çıkardık. Kendimize kizmaliyiz ilk önce ve sürekli felaket tellalligi yapanlara.
Valla Cumhurbaşkanı geçen öyle muhabbetine söyledi ama ne bilim şimdi ben de inanamadımbu haftasonu tekrar gelecek muhabbeti dönüyor
Polis veya zabıta ekiplerine bildirip ekmek ve temel ihtiyaçlar için başvurabiliyorsunBence Kredileri Onaylayıp Bi Zaman Belirleseler Daha MAntıklı Olurdu Pat Diye Sölediniz Benimde Buzdolabım 1 Gram bişey yoktu borç harç 100 tl alıp bişeyler toparladım evde buzdolabısı ağzına kadar dolu olan insan 2 gün için bu ne rezillik diyorda ekmeği bulamayan insanlar var ülkenin yüzde 70 fakir gruptan olmaması gereken bişeydi gibi neyse alta video bırakayım tebessüm ettirsin :))
Valla Olmayan Parayla Bişey Başvuramıyorsun 16 gündür kredi onaylıcaklar.Polis veya zabıta ekiplerine bildirip ekmek ve temel ihtiyaçlar için başvurabiliyorsun
Markette çalışıyorum büyük ihtimalle evet bu hafta sonuda sokağa çıkma yasağı olucak. Çalışma saatlerimiz buna göre düzenlendi.Valla Cumhurbaşkanı geçen öyle muhabbetine söyledi ama ne bilim şimdi ben de inanamadım
Başkan pazartesiden açıklandı zaten yani pazartesi mi salı mı ne Erdoğan açıklamıştıMarkette çalışıyorum büyük ihtimalle evet bu hafta sonuda sokağa çıkma yasağı olucak. Çalışma saatlerimiz buna göre düzenlendi.