- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Yokya canli yayindan aciklama yapti o kadarinida demezler :)Soylunun yaptigi aciklamaya inancin kaldimi senin 2 saat sonra cikar ben boyle birsey demedim muhalefet uydurmasi der :):)
Yokya canli yayindan aciklama yapti o kadarinida demezler :)Soylunun yaptigi aciklamaya inancin kaldimi senin 2 saat sonra cikar ben boyle birsey demedim muhalefet uydurmasi der :):)
2 gün ekmek yemeden kimse ölmez. Bu bilinç malesef cahil insanlardan silinmiyor ve markete akın ediyolar bence burda tüm sorun halkımızda. Ülkece olayların formalitelerini oynamaya bayılıyoruz, 2 gün hiç bişey yemesen bile ölmezsin zaten markette ekmekten çok abur cubur alıyor millet. Utanç vericiBu kararı alanlara. Allah hiç akıl vermedi mi
Allah aşkına...elbette. devlet bu durumlarda. Sokağa çıkma yasağı ilan edebilir..bunu çarşamba soylersin...insanlar tedbirini alır.. 2 saat önce söyleyipte insanları kuyruğa sokmanin alemi ne..insanlar. bakal.bakkal ekmek.ariyor..
Yapmayın ....
Ltfen..siyasî yorum olarak algılanmasın. Ve siyasi yorum yapilmasin
Kardes beni tanisan bu elestri yapici bir elestri oldugunu bilirdin....2 gün ekmek yemeden kimse ölmez. Bu bilinç malesef cahil insanlardan silinmiyor ve markete akın ediyolar bence burda tüm sorun halkımızda. Ülkece olayların formalitelerini oynamaya bayılıyoruz, 2 gün hiç bişey yemesen bile ölmezsin zaten markette ekmekten çok abur cubur alıyor millet. Utanç verici
Arıyorsun Zabıtayı veya polisi getiriyor.cahil insan çokta ,birde küçük çocuğu olanlar var ,süt, mama ,ihitiyacı olan var ,2 saatde millet sokağa dökülmez bunu bile yönetemediler,yukarıda arkadaş demiş ,tayyip beye kimse demedimi diye ,diyemezki ,o siyaha bu beyaz dese kabinedeki hiçbirkimse bu siyah diyemez ,öyle yönetiliyoruz maalesef .
AhahahahaahahahŞu durumda bile millet birbirini s...... çalışıyor. Ortam tam bizim @Aydin2121 lık. Salacaksın dışarı önüne gelene saplıcak
Sen bu havada haftasonu kimseyi evde tutmazdın karar dogru zamanlama belki yanlıs olabilir ama insanların beyinsizligini kararı alanlara yormayın 1ay iceride kalacak gibi alısveris yapan adamın salaklıgı baska bisi degil herkes sen ben gibi olsa karar gayet mantıklı bi de bu durumda bunu yapan yasak olmasa neler yapardı guzelim yaz havasında bunu da dusununSözde virüs için önlem kararı halbuki daha zarar oldu bilerek bile verilmez bu karar
Bile isteye yapılan birşeydi Aydınım. Yani linç gelecek biliyorum ama ne yazık ki bu virüs yayılma politikasıdır başka da birşey değil. Son zamanlarda hiç olmadığı kadar sokaklar boşalmaya başlamışken bunu sağlık bakanı bile twit ile tşk ederek söylemişken neden şimdi böyle bir karar alındı. 1 ayda yayılmayan virüs 20 dk da yayıldı. Diyecek tek söz geçmiş olsun herkese bu saatten sonra bu virüsün önü alınmaz .Sözde virüs için önlem kararı halbuki daha zarar oldu bilerek bile verilmez bu karar
Benim halkıma kim yararlı şey yaparsa elbete overim ister yahudi ister müslüman lakin şöyle durumda var eleştiri daha sığ yapılmalı ki daha iyi olsun o şey örneğin ben seni hep övüyorum yanlışını görmesin ve hep herşeyinin iyi olduğunu düşünürsün çok yanlış yaparsın lakin seni eleştiren çok olursa daha iyi işler yaparsın üstüne katarsin unutma seni poh pohluyan değil gerçek dostun samimi şekilde seni eleştirendir biz eleştiriyi kötü biliyoruz lakin eleştiri veli nimettir@Aydin2121 bak yanlışa yanlış diye konu açabiliyorum..
Bazilarida. Doğru yapılan işleri doğru olmuş o zmn. Millet oluruz..
Şahsınla ilgili değil.. hepimiz için
Yazık diyecek tek cümle kalmıyorBile isteye yapılan birşeydi Aydınım. Yani linç gelecek biliyorum ama ne yazık ki bu virüs yayılma politikasıdır başka da birşey değil. Son zamanlarda hiç olmadığı kadar sokaklar boşalmaya başlamışken bunu sağlık bakanı bile twit ile tşk ederek söylemişken neden şimdi böyle bir karar alındı. 1 ayda yayılmayan virüs 20 dk da yayıldı. Diyecek tek söz geçmiş olsun herkese bu saatten sonra bu virüsün önü alınmaz .
Eleştiriyi kendi dusuncen olarak yazan baş üstü.. ama gidip sosyal medyadan fetoculerin. Teror orgutulerinin veya emperilistlerin paylasimini kobyala yapistir diye paylasirsan bu elestri degil hainlik olurBenim halkıma kim yararlı şey yaparsa elbete overim ister yahudi ister müslüman lakin şöyle durumda var eleştiri daha sığ yapılmalı ki daha iyi olsun o şey örneğin ben seni hep övüyorum yanlışını görmesin ve hep herşeyinin iyi olduğunu düşünürsün çok yanlış yaparsın lakin seni eleştiren çok olursa daha iyi işler yaparsın üstüne katarsin unutma seni poh pohluyan değil gerçek dostun samimi şekilde seni eleştirendir biz eleştiriyi kötü biliyoruz lakin eleştiri veli nimettir