- 9 Eki 2018
- 8,101
- 4,799
ben geç yetiştim böyle aldım @Heykanbaba
ben geç yetiştim böyle aldım @Heykanbaba
Bu sitem tutar bayanlarda kesinlikle tutar 3. Ceyrek cek atar karadag durur son per savunma yaparlar zaten 40 sayi cikmaz 2 periyottadaBen oynamadim . Butun forum oynamiş destek veriyorum
365 ten takip ediyorum izlemiyorum :)Abi sen nerden takip ediyosun . Ben wipbetten yayini izliyorum ama biraz gec dusuyo
Buda guzel olmus bol sanslar baris ;)ben geç yetiştim böyle aldım @Heykanbaba
o zaman bu bitince türkiye maçı için devam edelim . 1 per üst gelse yeter değil mi bu şekilben geç yetiştim böyle aldım @Heykanbaba
Ben sportsbet.io dan izliyorumAbi sen nerden takip ediyosun . Ben wipbetten yayini izliyorum ama biraz gec dusuyo
eyvallah cesurum tek sıkıntı türkiye iddası kalmadıgı için savunma az olur diye düşündümBuda guzel olmus bol sanslar baris ;)
Turkiyede 1 ceyrekde 40 ciksa yetiyomu yoksa her periyottami 40 sayi olmasi gerekben geç yetiştim böyle aldım @Heykanbaba
aynen bi per bile olsa yetero zaman bu bitince türkiye maçı için devam edelim . 1 per üst gelse yeter değil mi bu şekil
1 perTurkiyede 1 ceyrekde 40 ciksa yetiyomu yoksa her periyottami 40 sayi olmasi gerek
Kesin konusmayalim da bu per ter akittilar hic belli olmaz bunlarin sagi solu
erken konuşmak gibi olmasın ama muhtemelen 1. veya 2. per gelmiş olur . yine de kesin geldi demeyelim .aynen bi per bile olsa yeter
O biraz zor ama gelir ins dedigin gibi iddaalari yok o sayede gelebilir
ben son per gelebileceğini düşünüyorum bakalım aralarında oynadıkları 2 maçtada olmuşerken konuşmak gibi olmasın ama muhtemelen 1. veya 2. per gelmiş olur . yine de kesin geldi demeyelim .
bu baskette son saniye son dakika hersey değişiyo alıştım bende artık son 30 sn ye kdr kesin konuşmuyorum :)Kesin konusmayalim da bu per ter akittilar hic belli olmaz bunlarin sagi solu
@mosquitos42 gelecek :)Kesin konusmayalim da bu per ter akittilar hic belli olmaz bunlarin sagi solu
4 perinde 40 sayı olması mı kolay yani :)O biraz zor ama gelir ins dedigin gibi iddaalari yok o sayede gelebilir
şansın bol olsunben son per gelebileceğini düşünüyorum bakalım aralarında oynadıkları 2 maçtada olmuş
üst almış alt değilO biraz zor ama gelir ins dedigin gibi iddaalari yok o sayede gelebilir
Aynen oyle adamlar ilk 4 dk 25 ayip sonraki 6 dk 4 sayi attigini gördü bu gozler hicbirsey kesin degil yani . Bi bakarsin periyot basi takir takir 3luk atarlar bitirirlerbu baskette son saniye son dakika hersey değişiyo alıştım bende artık son 30 sn ye kdr kesin konuşmuyorum :)