Şu kuponu alamadigima hala üzülüyorum ya valla yazık olduAynen oyle adamlar ilk 4 dk 25 ayip sonraki 6 dk 4 sayi attigini gördü bu gozler hicbirsey kesin degil yani . Bi bakarsin periyot basi takir takir 3luk atarlar bitirirler
Şu kuponu alamadigima hala üzülüyorum ya valla yazık olduAynen oyle adamlar ilk 4 dk 25 ayip sonraki 6 dk 4 sayi attigini gördü bu gozler hicbirsey kesin degil yani . Bi bakarsin periyot basi takir takir 3luk atarlar bitirirler
vardır bir hayırŞu kuponu alamadigima hala üzülüyorum ya valla yazık oldu
Böyle hayır mi our kardeşim ya valla artık delirdim bunlar yüzünden kaybettiğim paranın haddi hesabı yok şurdavardır bir hayır
Keske basmadigim 150yi senin yerine bassaydim , para hem pic olmazdi yavBöyle hayır mi our kardeşim ya valla artık delirdim bunlar yüzünden kaybettiğim paranın haddi hesabı yok şurda
Bu gelsin de bende bakacağımSon periyot inşallah rahat geçer . Kazanırsak gelen parayı wipbete atıp böyle bir maç bulayım diyorum @emana22
Bu gelsin de bende bakacağım
Türkiyeye alt almayın siz alırsanız üst olmuyorSon periyot inşallah rahat geçer . Kazanırsak gelen parayı wipbete atıp böyle bir maç bulayım diyorum @emana22