- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Daha gelmedi hakan sakin :)
Daha gelmedi hakan sakin :)
burdan sonra atamazlar herhaldeDaha gelmedi hakan sakin :)
Cok erken pacaları sıvadınız bence hala yatma ihtimali varvalla da battık helal olsun ukrayna helal olsun **** ogulları ya ben ne alsam gelmez dusunsem gelır serefıszler son ceyrek bılerek kaç sayılık serı yedı ya neyse @emana22 tebrıkler abı ust olmaz bus aatden sonra
Tamam iki atak bos :) gelecek macta aynı sinerjiyi bekliyorum özellik ile senden ilk talihli seni secmistik :)burdan sonra atamazlar herhalde
yok abı 16 sayı cıkmaz ıngıltere doldurmadı faullerı ukrayna da verdı zaten maçı 2 dakıka kalmıs cok zor sana tebrıkler yarın papara lımıt de kalakr atarım aprayı abı sen sımdıden ıban at bana sabah hesabında olur paran ben artık cıdden sogumaya basladım bu bahıs olayından ulan alsam gelıcek 3. per almadık mal gıbıCok erken pacaları sıvadınız bence hala yatma ihtimali var
önümüzde açık maç bekliyoruz diğer maçı ben çay yapayımm :pTamam iki atak bos :) gelecek macta aynı sinerjiyi bekliyorum özellik ile senden ilk talihli seni secmistik :)
Valla Saglık olsun bosver yetissen iyidi gerci kupon gelmedi daha ama en azından umidimiz devam ediyoryok abı 16 sayı cıkmaz ıngıltere doldurmadı faullerı ukrayna da verdı zaten maçı 2 dakıka kalmıs cok zor sana tebrıkler yarın papara lımıt de kalakr atarım aprayı abı sen sımdıden ıban at bana sabah hesabında olur paran ben artık cıdden sogumaya basladım bu bahıs olayından ulan alsam gelıcek 3. per almadık mal gıbı
9 dk hiç sayı atamadı aptallar, böyle yatınca çıldırıyorum.Diğer maç saat kaçta?
Geçmiş olsun @maxaljin
yemek yıyodum abı kacırdım yoksa onu oynamak için aldım bılıyosun zaten sonra 3 .per de ızlemedım alır dedım kotu oynadı dedınız kararsız kaldım 3. per cok ıyı oynadı maçı alır dedım bus efer maçı verdı :) son maçta gelır umarımValla Saglık olsun bosver yetissen iyidi gerci kupon gelmedi daha ama en azından umidimiz devam ediyor
15:30Diğer maç saat kaçta?
Geçmiş olsun @maxaljin
Ya çok sinirlendim. Normal yatsak sıkıntı yok da 9 dk sayı atamadılar ve öyle yatınca tansiyonum çıkıyor.@maxaljin ıkımızı sıktıler bu per geçmiş olsun
Ben kotu oynadı demedim cok yuzdesiz attılar ama elbet girecek al dedim sana sonra senin kafam karıstıyemek yıyodum abı kacırdım yoksa onu oynamak için aldım bılıyosun zaten sonra 3 .per de ızlemedım alır dedım kotu oynadı dedınız kararsız kaldım 3. per cok ıyı oynadı maçı alır dedım bus efer maçı verdı :) son maçta gelır umarım
benıde sıktıler kanka geçirmediklerı kalmadı :)Ulan ukrayna ne zaman alsam ters bitirdi periyotlari . Gene bu ceyrek fark yedi . Son maca kaldik onun baremi düşük biraz baya sinerji lazim
Barem dusuk ama daha olası geliyor bu ust takımlar 40ı bulamadı o salakların Hic bulamaması lazım bakalım kısmetUlan ukrayna ne zaman alsam ters bitirdi periyotlari . Gene bu ceyrek fark yedi . Son maca kaldik onun baremi düşük biraz baya sinerji lazim