Alma knka ben de 2.ceyrek alir diye dusundum handili aldim gelmedi fark yedi3. ceyrek ukrayna alır cazıp geldı bana ne dersınız @emana22 @mosquitos42
. Inglizlerin kısaları iyi baya karşına almamak lazim
Alma knka ben de 2.ceyrek alir diye dusundum handili aldim gelmedi fark yedi3. ceyrek ukrayna alır cazıp geldı bana ne dersınız @emana22 @mosquitos42
brıtanya mı alsak handılıAlma knka ben de 2.ceyrek alir diye dusundum handiki alfim gelmedi fark yedi
. Inglizlerin kısaları iyi baya karşınq almamak lazim
Ceyrek baslasin ben alirsqm oyle alirim , :)brıtanya mı alsak handılı
Cok yuzdesiz atıyorlar elbet seriye takacak olabilir3. ceyrek ukrayna alır cazıp geldı bana ne dersınız @emana22 @mosquitos42
Ne oldu la
Ben aldım senin yerine ama az aldımulan ne guzel 3. per ukrayna alıcaktım kaçırdık
ukrayna maçıda alsın mutlu mutlu ızleyelım :9Ukrayna coşturuyor bu per dep yanıt vermemesi lazım
Sorma ya iy ev alacaktım tırstım ust aldım neyse Saglık olsun önemli olan bu kupon zaten@emana22 ne olmus bu singapura sut bile.yok dogru duzgun
Sorma ya ben de 150 kombineyr bastim 150 de canlida alirim dedim . 2.ceyrek ukrayna aldim atmadan yatirdilar. 3.ceyrek ingiltere aldim ukrayna costu bu sefer deKeşke tüm parayı bu kupona sallasaydım . 250 yi *** ettim :(
63-62 alsın inşukrayna maçıda alsın mutlu mutlu ızleyelım :9
inşallah bakalım ukrayna açıldı baya yemezse 1 2 atak çoşarlar63-62 alsın inş