- 27 Ocak 2019
- 9,988
- 11,942
derdine bi nebze çare olabildiyse ne mutlu sana
Aynen daha önce çok yaşadım teşekkürlerTebrikler sende biliyorsun ki sinirle alınan kuponlar pek gelmez umarım bu biraz rahatlatır seni
Sende bendensin böyle tutunca insanlar parayı buldu diyor bilmiyor ki ne kuponlar yatıyor buraya atılmayan :)Beyler takip edenlere gerçekten birşeyler vermek istiyorum ama şuan için gelen kazançtan cebime 1 lira bile girmeyecek o yüzden daha sonra sadece bu konuyu takip edenlere rolling sözüm olsun
Gerçekten ya birde benim buraya attığım 10 kupondan 9 u tutuyor o yüzden atmak istiyorum totem gibi bişey oldu bende ama burada destek veren arkadaşlara bişey veremeyince konuyu açmak çok saçma gelmeye başladı son zamanlardaSende bendensin böyle tutunca insanlar parayı buldu diyor bilmiyor ki ne kuponlar yatıyor buraya atılmayan :)
Tebrikler herkes hep kazansin ne olcak :)Şansım döndü sanırım
Aynen koyuyor koyuyor sonra cekip gidiyor muhabbeti oluyor dogal olarak ama dedigim gibi karda degil sen yapacak bisi yok icinden gelmeli yani rahat olmalı insanGerçekten ya birde benim buraya attığım 10 kupondan 9 u tutuyor o yüzden atmak istiyorum totem gibi bişey oldu bende ama burada destek veren arkadaşlara bişey veremeyince konuyu açmak çok saçma gelmeye başladı son zamanlarda
KesinlikleAynen koyuyor koyuyor sonra cekip gidiyor muhabbeti oluyor dogal olarak ama dedigim gibi karda degil sen yapacak bisi yok icinden gelmeli yani rahat olmalı insan