Hayırlı olsun
Tbrik ederim. Gule gule kullan bol kazanclarVallaha golllll
canın sağolsun sen zararını çıkart önce :)Beyler takip edenlere gerçekten birşeyler vermek istiyorum ama şuan için gelen kazançtan cebime 1 lira bile girmeyecek o yüzden daha sonra sadece bu konuyu takip edenlere rolling sözüm olsun
Dostum inan tek derdim kuponun won olması yeterki kazanan siteler olmasınBeyler takip edenlere gerçekten birşeyler vermek istiyorum ama şuan için gelen kazançtan cebime 1 lira bile girmeyecek o yüzden daha sonra sadece bu konuyu takip edenlere rolling sözüm olsun
Bende seni tebrik ederim dostumtebrikler ve teşekkürler. kuponu beğenip ben de oynamıştım. sağ ol güle güle harca
Kardesim biz rollingden bugun kazanc sagladik zaten en azindan ben o listedeyim yuksek basmissin zarara girme diye takip ettim beklentimiz yok kazanman onemliydi oda oldu hadi hayirli olsun ;)Beyler takip edenlere gerçekten birşeyler vermek istiyorum ama şuan için gelen kazançtan cebime 1 lira bile girmeyecek o yüzden daha sonra sadece bu konuyu takip edenlere rolling sözüm olsun
Sikinti yokya bak keyfine zevkine takipteydik ayipsinBeyler takip edenlere gerçekten birşeyler vermek istiyorum ama şuan için gelen kazançtan cebime 1 lira bile girmeyecek o yüzden daha sonra sadece bu konuyu takip edenlere rolling sözüm olsun
Çok teşekkür ederimKardesim biz rollingden bugun kazanc sagladik zaten en azindan ben o listedeyim yuksek basmissin zarara girme diye takip ettim beklentimiz yok kazanman onemliydi oda oldu hadi hayirli olsun ;)