Hadi insallah teke patlarsam para 0 kanka@metin kardesım rakowun dırekten donen topu falan var accıyorum sımdı rakow gelırse dıgerlerı bıraz daha rahat gelır gıbı gorunuyor
Hadi insallah teke patlarsam para 0 kanka@metin kardesım rakowun dırekten donen topu falan var accıyorum sımdı rakow gelırse dıgerlerı bıraz daha rahat gelır gıbı gorunuyor
Katılıyorum kardeşim.@umut98 metinle moderatör olmadan önce yaşadığın tartışmaları şimdi elinde yetkin varken kullanmaya çalışıyorsun.Zaten colonel yazıp uyarıyı vermiş haksız olduğunu kabul etmiş senin sadece konunun içinde metin var diye atlaman doğru değil
Tesekkur ederim anlayisin icin fakat sikinti degil ben saygimi korurum. Problem degil ozurumude dilerim sagolasin tekrardan hacim@umut98 metinle moderatör olmadan önce yaşadığın tartışmaları şimdi elinde yetkin varken kullanmaya çalışıyorsun.Zaten colonel yazıp uyarıyı vermiş haksız olduğunu kabul etmiş senin sadece konunun içinde metin var diye atlaman doğru değil
Kanka bunu dedigin her kupon gitti ya ahaha@metin ev karşı karsıya kactı kanka iyiler bunlar kolay kolay vermezer maçı
lutfen yalan yanlıs konusmayın ben kendısıne kufur etmemesını soyledım sahsına karsı bır sorunum yok suan ve ıkı taraf ıcınde soyledım kufur etmeden devam etmesını rıca ettım konudakı mesajları lutfen dogru okuyunuz saygılar boyle bır dusuncenız varsa da dede ye ıletebılırsınız@umut98 metinle moderatör olmadan önce yaşadığın tartışmaları şimdi elinde yetkin varken kullanmaya çalışıyorsun.Zaten colonel yazıp uyarıyı vermiş haksız olduğunu kabul etmiş senin sadece konunun içinde metin var diye atlaman doğru değil
Konu o değil dostum,ilk günden böyle olursa bu iş çığrından çıkar.Ben sen değilde başka birisi olsa colonel'in yazdığı şeyin üstüne yazacağını düşünmüyorumTesekkur ederim anlayisin icin fakat sikinti degil ben saygimi korurum. Problem degil ozurumude dilerim sagolasin tekrardan hacim
sana yazmadım hayırdır ?@brcn1453 iyide adam kendi konusuna istedigi kadar şey yazar kime ne hesap verecek moderotorler uyardı zaten kufurden dolayı adam ona eyvallah dedı zaten kendı konusunda paylaştıgı yazıya neden karısıyorsun
Sanada tesekkurler olsun arkadasin keyfi bilir ben bisey diyemem saygim sonsuz hepinizeKonu o değil dostum,ilk günden böyle olursa bu iş çığrından çıkar.Ben sen değilde başka birisi olsa colonel'in yazdığı şeyin üstüne yazacağını düşünmüyorum
Ins kamka@metin şansızlık bu maçla beraber kırılacak rahatta kal :)
:dSen hep böyle gül kardeşim :)
Delirme gelde la dedifin 2 dk tutmuyor yeminle @scarpionKafayi yicem ajax yedi rakowda yedi deliricem ya yemin ederim
cidden boyle bır dusuncenız varsa yetkımı devredeyım kusura bakmayında benım metın e burda bısey yapmam elıme ne geçirebılır kı senden beklemıyordum bunu hocamKatılıyorum kardeşim.
Buna bende katılıyorum @Colonel yazmamış olsa sıkıntı yok ama üstüne umutunda yazması boş yere gerginliğe neden olur.Konu o değil dostum,ilk günden böyle olursa bu iş çığrından çıkar.Ben sen değilde başka birisi olsa colonel'in yazdığı şeyin üstüne yazacağını düşünmüyorum
yazdığın bir cümle 3 posttda yazma dedim anlasan eyv dersin zaten daha yazmıyorum. bol şans kardeşimKendi forumuma yaziyorum sana neoluyor ? Anlamadim baska konuya yaz. Hadi