Haklisin kusura bakma .Hepinize yazıyorum. İşin suyu çıkmasın artık
Kendi konuma yazdim haci nereye yazmisim anlamadim?metin aralıksız mesaj atıp durmasan bi zahmet tek mesajda yazsan hepsini 2 dk da bi mesaj yazıosun foruma
Agizdan kaciyor kardesim, gerekli aciklamayi yaptim onla benim aramda @Colonel kusura bakma agizdan kaciyor birdaha olmaz :)üslubunu koru metn burda hem karşında moderatörün hemde abın bı buyugun yasında kısı var kufur un yasak oldugunu bılıyorsun ve kısının mesajını alıntılayarak kufur edıyorsun sence etık bısey mı bu
bu yazdıgın yazıda yanlıs suan sana ne desem anlamıcaksın demek ıstedıgımı hocamAgizdan kaciyor kardesim, gerekli aciklamayi yaptim onla benim aramda @Colonel kusura bakma agizdan kaciyor birdaha olmaz :)
Anlariz kardesim onda problem yok da sinirlendiriyor su oyun o yuzden buraya yaziyorum dahada yazmiyacagim kolay gelsinbu yazdıgın yazıda yanlıs suan sana ne desem anlamıcaksın demek ıstedıgımı hocam
Onuda anlasam iste :)@brcn1453 iyide adam kendi konusuna istedigi kadar şey yazar kime ne hesap verecek moderotorler uyardı zaten kufurden dolayı adam ona eyvallah dedı zaten kendı konusunda paylaştıgı yazıya neden karısıyorsun
Kendi forumuma yaziyorum sana neoluyor ? Anlamadim baska konuya yaz. Hadimetin aralıksız mesaj atıp durmasan bi zahmet tek mesajda yazsan hepsini 2 dk da bi mesaj yazıosun foruma
uyarı yaptım her ıkı taraf ıcınde uzatmayın lutfen@umut98 güzel kardesım bız burada dunden beri takılıyoruz ne bı kavgamız oldu ne bıseyımız kufur dedınızuyardınızda eyvallah. az once yazan kişi adama sataşıyor görmüyormusun adam kendı actıgı konuda bence metını degıl o yazan kısıyı uyarman gerek ne yazdıgını bıle bılmıyor
Arkadas bana karismadigi surece sorun yok kufur icinde ozur diliyorum dahada olmucak iyi gunlerBeyler konuyu uzatıp kavga cıkarmayın lutfen kitlemek zorunda kalıcam yoksa anlayıs beklıyorum sızlerden @metin tahmınlerıne devam edebılırsın ama lutfen kavga kufur olmadan devam et
Hadi sinerji yap br kanka lutfen getir sunh@metin başaldı kardesım rakow bol şanslar