Boş bi' kağıda imza denemesi yaptırmışlar. Öylesine sen imzala bir şey olmaz demişler. Sanırım şirkete ortak yapacaklar ama bilemedim. :rolleyes:@Razor Ben sana dedim pazartesi gel başla derler diye . Şartlar nasıl, yol, yemek, sigorta, Sportsbet.io bakiyesi? :ROFLMAO:
@Razor Ben sana dedim pazartesi gel başla derler diye . Şartlar nasıl, yol, yemek, sigorta, Sportsbet.io bakiyesi? :ROFLMAO:
Hangi eliyle yazı yazdığına bakmışlardır benceBoş bi' kağıda imza denemesi yaptırmışlar. Öylesine sen imzala bir şey olmaz demişler. Sanırım şirkete ortak yapacaklar ama bilemedim. :rolleyes:
Bizce, sportsbet.io bakiyesi çalışanlar için çok harika bir sosyal hak olurduŞartlar güzel :) sportsbet bakiyesi ise zayif :) size bakiye icin ise basladim zaten :)
Hangi eliyle yazı yazdığına bakmışlardır bence
Bizce, sportsbet.io bakiyesi çalışanlar için çok harika bir sosyal hak olurdu
İmza sahibine göre değişiyor artık o adminim, kıpps ;)Bi imzali Watford formasi ne kadar sayın @Sportsbet.io
Taktınız ha benim kırıgaİmza sahibine göre değişiyor artık o adminim, kıpps ;)
Ekli dosyayı görüntüle 28898
Vurdu gol oldu @Sportsbet.io sende isini biliyorsunİmza sahibine göre değişiyor artık o adminim, kıpps ;)
Bu fotografta aslında mia khalifa sunu demek istiyor sportsbet.io dik dur seni karalamak isteenler olacaktır asla guvenliginden kendi benliginden taviz verme diyor :ROFLMAO:İmza sahibine göre değişiyor artık o adminim, kıpps ;)
Mia hanimin imzali formasi ne kadardir sayin @Sportsbet.ioİmza sahibine göre değişiyor artık o adminim, kıpps ;)
Kusura bakma senin paran burda geçmez :ROFLMAO:Mia hanimin imzali formasi ne kadardir sayin @Sportsbet.io
Bitcoin ile odeyecez yapma reis. rn buyuk hayraniyim mia hanımın bi formasini hor gormeyin banaKusura bakma senin paran burda geçmez :ROFLMAO:
İmza sahibine göre değişiyor artık o adminim, kıpps ;)
Hemen aradım sordum ben Papara kabul ediyorum dedi :ROFLMAO: :ROFLMAO:Bitcoin ile odeyecez yapma reis. rn buyuk hayraniyim mia hanımın bi formasini hor gormeyin bana
Bitcoin ile odeyecez yapma reis. rn buyuk hayraniyim mia hanımın bi formasini hor gormeyin bana
Hemen aradım sordum ben Papara kabul ediyorum dedi :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Odemeyi elden istiyormus duyduguma gore. @Sportsbet.ioMia hanim her şekilde kabul eder sanki :LOL: