Eveett :)
Uzun süren bonservis pazarliklari sonucunda pazartesi günü iş başı :)
Hayırlı olsun
Eveett :)
Tebrik ediyorum Razor Hocam :) Umarım bu başlangıç Hayat’dan istediklerini , gönlünce verecektir,,Eveett :)
benide diriltecek bi yakışıklı lazım :)
Sana belediye baksın amk hahahabenide diriltecek bi yakışıklı lazım :)
Hoca 1 aydir evdeyim zaten ayrica 15 yasindan beri bi fiil calisiyorum :)@Razor çalışmak güzeldir, hayırlı olsun hamlık gider üstünden 1 haftaya ayakta durman gereken bir işse 1. Gün ayağın bayağı bi ağrır eğer uzun süredir çalışmıyorsan spor rahat ayakkabı giy kundura falan gidersen mahfolursun
@Razor çalışmak güzeldir, hayırlı olsun hamlık gider üstünden 1 haftaya ayakta durman gereken bir işse 1. Gün ayağın bayağı bi ağrır eğer uzun süredir çalışmıyorsan spor rahat ayakkabı giy kundura falan gidersen mahfolursun
@Razor ankarada mısın?
ağa çok gelmek istiyorum ankaraya ama bi türlü gelemiyorum iş falan yok mu oralarda
ağa çok gelmek istiyorum ankaraya ama bi türlü gelemiyorum iş falan yok mu oralarda
hocam üniversiteye bu sene de gidemedik aileyle sürekli kavgalıyım bir şehire gidip hem derslerime çalışıp hem de ayaklarım üstünde durmayı düşünüyorum yoksa olacak gibi değil 1 sene dişimi sıkmam lazımCalismak isteyen kisi issiz kalmaz bence nerede olursa olsun ...