ilk maçta 1,05ten yatar aman diyim, sakın diyim.Bende 10 bın kredi çekeyim diyorum nesineye atayım 1.10 1.15 e basa basa katlayayım millet yapıyo valla biz cesaret edemıyoruz
ilk maçta 1,05ten yatar aman diyim, sakın diyim.Bende 10 bın kredi çekeyim diyorum nesineye atayım 1.10 1.15 e basa basa katlayayım millet yapıyo valla biz cesaret edemıyoruz
bahtı açık olanın horozu bile yumurtlarmış, şan lazım biraz.nesineyle olmaz iş sömürü yuvası resmen. kumar krizine girdim mk zaten yine canım sıkkın
Çol gol olur bu maçtapenaltıdan yedi maalesef.
Yalnız güzel maç oluyor
Aynen az önce 2 kaçtı. Umarım o çok gol evden gelirÇol gol olur bu maçta
Zaten başımıza ne geliyorsa büyük takımlardan geliyorAynen az önce 2 kaçtı. Umarım o çok gol evden gelir
1 1 . ilk yarı atması iyi olduZaten başımıza ne geliyorsa büyük takımlardan geliyor
maçın kendi tehlikeli bi anda 3 1 de olabilir 1 3 de :ROFLMAO:Tirstim iptal eder diye biri el var diye itiraz biri ofsayt icin verdi golude golden hemen sonrada salz kacirdi cok tehlikeli bu salz yamuk yapmaz umarim napoli
Aynen ya baya zevkli geciyor barçadan kasa sifirliyanlar simdi bir daha sovmustur golsuz mac yok gec basliyanlarda :)maçın kendi tehlikeli bi anda 3 1 de olabilir 1 3 de :ROFLMAO:
işte insanın aklına 1001 türlü şey geliyor böyle olunca. Çok sinir bozucu bir durumAynen ya baya zevkli geciyor barçadan kasa sifirliyanlar simdi bir daha sovmustur golsuz mac yok gec basliyanlarda :)