Totem sıkıntı değil kayıp olursa bi ay nasıl idare etcenla maas yatsın 3 k nın hepsini 1xbete atıcam totemin lazım
Totem sıkıntı değil kayıp olursa bi ay nasıl idare etcenla maas yatsın 3 k nın hepsini 1xbete atıcam totemin lazım
Geçen hafta atalantaya ust girdik, kg var girsik. Bi kırmızı yedi, butun kuponlar gitti. Napoli dağıtır inşallah diyorum.Sağı solu belli olmayan 2 takım var benim için atalanta ve salzburg. sadece gole giricen bunlara
nabayım olom borçları ödemek için otobana mı cıkayım caremi var@emana22 arkadaşa 1 25 oranın garanti olmadığını söyle sonra tatara dönmesin iş
Bende 10 bın kredi çekeyim diyorum nesineye atayım 1.10 1.15 e basa basa katlayayım millet yapıyo valla biz cesaret edemıyoruznabayım olom borçları ödemek için otobana mı cıkayım caremi var
Borç parayla iddaa oynanmaz dostum intihara kalkışan çok tanıdığım var :)Bende 10 bın kredi çekeyim diyorum nesineye atayım 1.10 1.15 e basa basa katlayayım millet yapıyo valla biz cesaret edemıyoruz
Haha saka gibiyiz vallaÇok guzel 3.5 üst maçı umarım 1 olur. @Larınugr hocam dilenci degilim ama aresbette bi 10 bilet alırsan cok hayra gecer
Sorma ya erken bitsin diye herşeyi kovaliyoruzHaha saka gibiyiz valla
İntihara kalkışacak kadar kör kütük değilizBorç parayla iddaa oynanmaz dostum intihara kalkışan çok tanıdığım var :)
valla ben veresiye kumar oynadım 4 k içeriye girdim dahada tövbe işim olmaz veresiye ile. Cebimde varsa oynarım yoksada çükümüzle oynarız artıkİntihara kalkışacak kadar kör kütük değiliz
Çok guzel 3.5 üst maçı umarım 1 olur. @Larınugr hocam dilenci degilim ama aresbette bi 10 bilet alırsan cok hayra gecer
nesineyle olmaz iş sömürü yuvası resmen. kumar krizine girdim mk zaten yine canım sıkkınBende 10 bın kredi çekeyim diyorum nesineye atayım 1.10 1.15 e basa basa katlayayım millet yapıyo valla biz cesaret edemıyoruz
Gencoya yatırımın varmı coknesineyle olmaz iş sömürü yuvası resmen. kumar krizine girdim mk zaten yine canım sıkkın
Olsa ne yazar insiyatif bonusu tanımlamıyorGencoya yatırımın varmı cok
Teşekkürler başkan@Larınugr, bol şanslar olsun. :)
Genconun gece kayıp bonusu iyi oluyor yatırım bonusu kullanmıyorum ben zaten ne geliyorsa bonustan geliyor başımızaOlsa ne yazar insiyatif bonusu tanımlamıyor