sana da bi totem çakalımAbi peruda Bi cacık yok ya uruguay tek kale oynadı Peru iki pS yapamıyor sili de tam aksine cok organize ben biraz izleyip uyurum iy 1 dicem bakalım
sana da bi totem çakalımAbi peruda Bi cacık yok ya uruguay tek kale oynadı Peru iki pS yapamıyor sili de tam aksine cok organize ben biraz izleyip uyurum iy 1 dicem bakalım
bol şans o zamanAbi peruda Bi cacık yok ya uruguay tek kale oynadı Peru iki pS yapamıyor sili de tam aksine cok organize ben biraz izleyip uyurum iy 1 dicem bakalım
borcun yoksa şükret valla nediyimzaten milleti totemleye totemleye bi hal olduk 3 liraya 4000tl para çektim 2 gündür. 3800 borcum vardı kapattık rahatladık. öyle zevkine bakıyorum şimdi milletin işi görülsün. cepte para da kalmadı allahtan borcu bitirdik de kafam rahat
1 lira borcum yok kimseye. bugün bi 700 lira alacağım vardı onu alamadım canım sıkıldı sadece hepsi o.borcun yoksa şükret valla nediyim
Dakika 32 iade kesin 1 gol bekliyoruz@xmen7772 abi unuttuk senin kuponu ne alemde ? şili maçına daldıkk
atacaklar inş bakalımDakika 32 iade kesin 1 gol bekliyoruz
Boşver sıkma benim 2 sene öncesinden trafik sigorta alacağım var unuttum çoğunu sen alırsın inş ticaretde çok zorlaştı artık adam kasko yaptırıyor 6 ayda ödemeye çalışıyor1 lira borcum yok kimseye. bugün bi 700 lira alacağım vardı onu alamadım canım sıkıldı sadece hepsi o.
o gol gelecek yoksa 44 de at molotofları acıma yansın sahaPenaltı noktasının ordan kaçırdı adam
benim acilen tekrar ukraynaya kaçmam lazım türkiyede olunca cebimde 10 lira para kalmıyor. ukraynadayken hesaplar bendeydi kafama göre hareket ettirebiliyordum. buraya döndük memleketi özledik diye. bok var döndük.b
Boşver sıkma benim 2 sene öncesinden trafik sigorta alacağım var unuttum çoğunu sen alırsın inş ticaretde çok zorlaştı artık adam kasko yaptırıyor 6 ayda ödemeye çalışıyor
daha sen uyumadınmı be kardeşim yat uyu :)Beyler gelir gelirmez atacağım hesapta 70 var yoksa herkese atardım beklemeden eşit davranmak istiyorum herkese aynıanda gitsin