San jose son Adım sendeyiz at sevindirşerife diyelim buna biz
San jose son Adım sendeyiz at sevindirşerife diyelim buna biz
Yok daha öncede Gol oldu iptal oldu bu yeni Gol bu geçerli wonnn :)))Geçerli wooonnnn recife
Sorma yine öyle bisi bekledim degilmiş bu sefer yanlıs bendeymiş :) sili Macı ne olur @xmen7772 abi iy 1 diyorumYanlış oynama yanlış sonuçlandırılma. Bu sistem sanırım senin kazanman üzerine kurulu :)))
Özelden yazamıyorum biliyorsun. Malesef burdan yazmak zorundayım. 1886353591sözümüzü tutalım çekim veriyorum arkadaşlar ikinci olacak biliyorsunuz ilki baya sıkıntılı geçti ikincisi gelir gelmez paparalara atıyorum özelden yazarmısınız
Hep kazanda sen istersen rakip takım 6 kişi kalsın hükmen Kazan. basket maçında faullerden dolayı sahaya girecek adam kalmasın kazan. Bi öyle kazanmadığını görmediğim kaldı zaten :))))Sorma yine öyle bisi bekledim degilmiş bu sefer yanlıs bendeymiş :) sili Macı ne olur @xmen7772 abi iy 1 diyorum
olabilir emrah ama peruda fena takım değil uruguaya kök söktürdü biliyorsunSorma yine öyle bisi bekledim degilmiş bu sefer yanlıs bendeymiş :) sili Macı ne olur @xmen7772 abi iy 1 diyorum
Sorun yok keyfine göre :) kesene bereket :)Beyler sonuçlansın gelsin dağıtayım tamam ?
Hahaha bosver biz kazanalım da gerisinin koy amk :)Hep kazanda sen istersen rakip takım 6 kişi kalsın hükmen Kazan. basket maçında faullerden dolayı sahaya girecek adam kalmasın kazan. Bi öyle kazanmadığını görmediğim kaldı zaten :))))
Senin sevdiğin liglerin milli takımları :)şili peru maçı varmış ya :)
Şili maçı bence riskli alt diye düşündüğüm maçşili maçı bence ilkyarı 30 dan sonra gol alınır tabi izleyeceğz görücez ikinci yarıda rahat 1 gol var
Abi peruda Bi cacık yok ya uruguay tek kale oynadı Peru iki pS yapamıyor sili de tam aksine cok organize ben biraz izleyip uyurum iy 1 dicem bakalımolabilir emrah ama peruda fena takım değil uruguaya kök söktürdü biliyorsun