Şimdi onlar düşünsün!
Ultra aslanın Twitter i var biz hazırız İstanbul hazirmi diye oldu bu iş barış :)Gol atmadan inanmam ben bu adamın geldiğine
Bu adamın gelmesiyle sahada vereceği katkıdan çok takımı ve taraftarı ateşlemesi daha iyi katkı olacaktır böyle bir çileğe ihtiyacımız vardı :)Ultra aslanın Twitter i var biz hazırız İstanbul hazirmi diye oldu bu iş barış :)
Trabzon'da gümbür gümbür geliyor @Dede tabi tek sıkıntısı 3 kulvarda oynamalarıBak ben beşiktaşlıyım ama Falcao'da gelse büyük ihtimalle Fenerbahçe şampiyon olacak. Daha adamlar Marsilya'dan Gustovo'yu getirecek. Lig formaliteye dönecek gibi.
Bende trabzonu görüyorum çok iyi kadro kurdularTrabzon'da gümbür gümbür geliyor @Dede tabi tek sıkıntısı 3 kulvarda oynamaları
Gönüllerin şampiyonluğu olur Trabzon'da . Bu sene Fener açık ara en iyi kadroya sahip.Trabzon'da gümbür gümbür geliyor @Dede tabi tek sıkıntısı 3 kulvarda oynamaları
sizin büyük revizeye gitmeniz lazım fikret başkan çok cimri davranıyor eskiden bu taktik tutardı da şimdi oyuncu performansı arttıran şenol güneş etkisi yok beşiktaş için daha kaliteli oyuncular alınmalı@Dede bizde elneny yi aldık yaparız bir şeyler