Sorma cocuk oyuncagi olduk kral
Sorma cocuk oyuncagi olduk kral
****** et oynamasın. İsmi yeter, gazımızı alsınlar. La forvetsizlikten ölüyoruz.Yav bu adam müzmin sakat gerçekten falcao yu istiyormusunuz ya aklıma almıyor falcao kim la atl madrid dışında nerde oynamış bi orda patlama yaptı. Yıllık 5 milyon euro verilir mi? Allah aşkına gelse bile gomisten fazla gol atacağını sanmam şampiyonlar liginde final oynamayacağınıza göre, bu adam müzmin sakat. Elinizde patlar
Her fener maçını o adam için izledim, at kafasının tatile gelesi tuttu şansımıza.Ne falcaoy muş lan. Biz v. Persie aldık bu kadar konuşmadık epl yi manyak eden bi adamdı, bize geldi zortingen boşverin falcao yu o da paranın peşinde
Ne bileyim yavrum siz drogba oynatmış adamsınız bu falcao yu gözünüzde çok büyütüyorsunuz sadece onu söylüyorum adamı messi yaptı taraftar amk****** et oynamasın. İsmi yeter, gazımızı alsınlar. La forvetsizlikten ölüyoruz.
Altı pasta kazık gibi çaksınlar bunu 90 dakika dikilsin yine razıyız.
Haklısın da taraftar forvet görmek istiyor. Oynasın istemiyor, görmek istiyor. Bıktık la cagne derdivar muğdat sinan derken.Ne bileyim yavrum siz drogba oynatmış adamsınız bu falcao yu gözünüzde çok büyütüyorsunuz sadece onu söylüyorum adamı messi yaptı taraftar amk
Amk taraftar forvet görcek diye 5 milyon euro senelik az para mıHaklısın da taraftar forvet görmek istiyor. Oynasın istemiyor, görmek istiyor. Bıktık la cagne derdivar muğdat sinan derken.
Her halükarda gidecek bir yerlere o para. Forvet görelim bari.Amk taraftar forvet görcek diye 5 milyon euro senelik az para mı
13 15 milyon euro verdik Diagne ye at arabası gördük :) yıllık ücreti de cabasıAmk taraftar forvet görcek diye 5 milyon euro senelik az para mı
kronik sakatlıgı var sturıdge ın ıyı forvet ama bı orta derecede sakatlıkta srzonu kapatma sansı var@maxaljin @ravis44 @tiyes2242 amk Trabzon sturridge i aldı adam geldi bugün sağlık kontrolünden geçti, ki bana göre falcao dan daha büyük transfer kimseden ses seda yok. 1 aydır falcao falcao enterasan ya ben futbol bilmiyorum ya millet sıyırmış, bu falcao chelsea ve manu da nal toplamadı mı ben yanlış mı biliyorum
bende sizin gibi düşünüyorum trabzon bu sene ciddi yerlere ulaşıcak Yaşasın Anadolu takımlarıSturridge bir de tam türk futboluna uygun demedi demeyin trabzon bu sene ilk 2 ye oynar
La biz epl nin gol kralını aldık bu kadar konuşulmadı medya da bu kadar konuşulmasının sebebi ne anlamadım falcao nunSturridge bir de tam türk futboluna uygun demedi demeyin trabzon bu sene ilk 2 ye oynar