tamam bak konuşarak anlaşabiliyormuşuz değilmi ? öyle ben gidiyorum listeden adımı silin eyv. hoş şeyler değilmiş.Video cekiyorum ve 1. Olup videoyu atiyorum birinize okey tm
tamam bak konuşarak anlaşabiliyormuşuz değilmi ? öyle ben gidiyorum listeden adımı silin eyv. hoş şeyler değilmiş.Video cekiyorum ve 1. Olup videoyu atiyorum birinize okey tm
Dostum kabul ettim ya istegini lanet olsun hem hile hem pc diyosunuz@kokteyl41 sabahtandir istek gönderdim kabul etmeni bekliyorum sana dedim oyuna giriyorum kabul et? Bu 1 kuşu sebebin ikincisi kuzenim sürekli oynuyor o pcde oynuyor son oyunlarda yazmıyor genelde oyun kuran oyun başlamadan gözüküyor bu bugün PC girip girmediğin @LeadeRJacK oyun başlamadan keşke ekran alsaydı beli ederdi üçüncüsü şuan diyorsun yarın oyunun videosunun çekerim diyorsun şuan herkes pcden girdiğini sorgular iken hem yarın oyuna girmeden pcde girdiğini tespit ede bilecegimi bildiğin halde yarın PC girer misin hayır tabiki de dört sen dünden beri kazanacam son 2 gün kalması yine yetecek bana hata şimdi bile diyorsun yarında birinci olacam oyun bu hata yapıp kaybede bilirsin hiç kusura bakma kuşku bunlar hepsi pc ile girip girmemen senin vidanina kalmış eğer öyle değilse Tebrikler
Zaten izleniyor pc ile giren olmadi demissiniz dun ve bende bunu gormusum cevap vernisim bunu bile bile neden giriyim peki onu soyle sen@kokteyl41 sabahtandir istek gönderdim kabul etmeni bekliyorum sana dedim oyuna giriyorum kabul et? Bu 1 kuşu sebebin ikincisi kuzenim sürekli oynuyor o pcde oynuyor son oyunlarda yazmıyor genelde oyun kuran oyun başlamadan gözüküyor bu bugün PC girip girmediğin @LeadeRJacK oyun başlamadan keşke ekran alsaydı beli ederdi üçüncüsü şuan diyorsun yarın oyunun videosunun çekerim diyorsun şuan herkes pcden girdiğini sorgular iken hem yarın oyuna girmeden pcde girdiğini tespit ede bilecegimi bildiğin halde yarın PC girer misin hayır tabiki de dört sen dünden beri kazanacam son 2 gün kalması yine yetecek bana hata şimdi bile diyorsun yarında birinci olacam oyun bu hata yapıp kaybede bilirsin hiç kusura bakma kuşku bunlar hepsi pc ile girip girmemen senin vidanina kalmış eğer öyle değilse Tebrikler
Abi adamin dedigine bak yarin video ceksende bugun pcden girmedigini nerden bilek diyor istek at dedi ben anlarm girip girmedigini dedi kabul ettim 1 saat sonra gelmis neden kabul etmedin diyor@kokteyl41 tamam diyorum sana yarın dediğimi yap uzatmana gerek yok kardeşim. sen millete cevap verme
Kabul etmemişsin yalan mı soyleyecem şaka mısın sen ? Benim 0 puanım var rakipin olsam hade yine yine diyecem yalan atıyor ola bilirim neyse kardeşim Tebrikler konu kapansın gerek yokAbi adamin dedigine bak yarin video ceksende bugun pcden girmedigini nerden bilek diyor istek at dedi ben anlarm girip girmedigini dedi kabul ettim 1 saat sonra gelmis neden kabul etmedin diyor
Onca laf soyleyip israrla pc girdigimi iddia edip sonunda tebrikler demesi sjsjs@kokteyl41 sabahtandir istek gönderdim kabul etmeni bekliyorum sana dedim oyuna giriyorum kabul et? Bu 1 kuşu sebebin ikincisi kuzenim sürekli oynuyor o pcde oynuyor son oyunlarda yazmıyor genelde oyun kuran oyun başlamadan gözüküyor bu bugün PC girip girmediğin @LeadeRJacK oyun başlamadan keşke ekran alsaydı beli ederdi üçüncüsü şuan diyorsun yarın oyunun videosunun çekerim diyorsun şuan herkes pcden girdiğini sorgular iken hem yarın oyuna girmeden pcde girdiğini tespit ede bilecegimi bildiğin halde yarın PC girer misin hayır tabiki de dört sen dünden beri kazanacam son 2 gün kalması yine yetecek bana hata şimdi bile diyorsun yarında birinci olacam oyun bu hata yapıp kaybede bilirsin hiç kusura bakma kuşku bunlar hepsi pc ile girip girmemen senin vidanina kalmış eğer öyle değilse Tebrikler
Lan herşeyi geçtim hadi sen haklısın belki benim ne çıkarım var ? Sana bunları diyince bana bunu söyle söz herkesin önünde özür diliyorum neyse oyuna gir ben giriyorum istek atacamSalan vercek cevabi yok gir bak dedigimde boyle adamlar benimle tartisiyor