Panax sanırımAzrail kim
oyunda beli ediyordu pcden girişi oyun başlamadan pc görüntüsü var ekran aldiysaniz bakalim2. oldum ama birinci olanın aimi farklı gibiydi. pcden giriş yapmıyorsun değilmi?
Yok mobilim pc yok m216 vardi taradim gunde 10 saat oynuyorum kazaniym bi zhmt:)2. oldum ama birinci olanın aimi farklı gibiydi. pcden giriş yapmıyorsun değilmi?
Yok mobilim pc yok m216 vardi taradim gunde 10 saat oynuyorum kazaniym bi zhmt:)
tebrik ederimAbi pc bile yok ?
Kusura bakma reis anca o silahı buldum deli oldum hiç silah bulamadımpompalı nickli arakdaş vss le şov yaptı
Anlamadim ne ekran gorüntüsünü atayımEkran görüntüsü
Kral kiydilar vallaAydinima nasil kiydiniz be :)
ben silahları buluyorumda bizim forum baya iyiymiş ben biraz yeteneksizimKusura bakma reis anca o silahı buldum deli oldum hiç silah bulamadım
oyunun sonunda 1. olunca alıcaktın ama sorun olmaz heraldeAnlamadim ne ekran gorüntüsünü atayım
Bilmiyodum ki ilk defa katildimoyunun sonunda 1. olunca alıcaktın ama sorun olmaz heralde
kral gövdenin yarisi gozukuyodu ayakalkip taradim olay busorun değil dostum seni suçlamak için söylemedim 1v1 kaldıgımızda bir garip taradın beni ondan şüpheye düştüm. Tebrikler
Ki zaten 50 mermi nerdeyse bosalttm ustune aim mimde iyi degildisorun değil dostum seni suçlamak için söylemedim 1v1 kaldıgımızda bir garip taradın beni ondan şüpheye düştüm. Tebrikler
o kadar iyi oyuncuysan maç sonu ekran görüntüsü maç geçmişinden atabilirdinKi zaten 50 mermi nerdeyse bosalttm ustune aim mimde iyi degildi