- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Yok ya tat aliom cok yorgun olursam fazla girmiom zaten aha cambuur yedi gittik tekten bjk gelirseabi çok yorma kendini pc aldık çok şükür
Yok ya tat aliom cok yorgun olursam fazla girmiom zaten aha cambuur yedi gittik tekten bjk gelirseabi çok yorma kendini pc aldık çok şükür
Yanlis sonuclandirdilar o zaman bir dk goren adamlara bakiyim biabi rubin kazanda 3 sarı kart gösteriyor betcoda kupon kaybettiden bekleniyora döndü hayırdır
beşiktaşa kaldık hadi bakalım 1 gole pidemizi yeriz@acarbey02400 baktim 3 u de oyundaki adamlar kenar filan degil temiz is yanlistan donmusler :)
kırdık abi bu gameofbetin 15tl freebetinden kazanç sınırı var mıydı@acarbey02400 bu sefer kirdik :)
Bu oysa 100 derlerse gelme burayakırdık abi bu gameofbetin 15tl freebetinden kazanç sınırı var mıydı
çekim verdim maks çekim hakkında bilgim yok bakalım onaylayacaklar mı ben dedim ama bu kupon tuttuysa bi terslik varBu oysa 100 derlerse gelme buraya
Su kupona 50 atsan ana parayla 1 aylik sermaye cikardi :)çekim verdim maks çekim hakkında bilgim yok bakalım onaylayacaklar mı ben dedim ama bu kupon tuttuysa bi terslik var
100tlyi de hakediyordu o kupon ben gidip sivasa oynadım salak gibiSu kupona 50 atsan ana parayla 1 aylik sermaye cikardi :)
Izin cikmadimi 100 dusmesin harbi yazik olur100tlyi de hakediyordu o kupon ben gidip sivasa oynadım salak gibi
daha bekliyor valla çıksın da 100e düşse bile her türlü seni görecem abiIzin cikmadimi 100 dusmesin harbi yazik olur