- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Su brondy aradan ciksada az heyecan yasasak :)abi bu canlı pidesi ondan öylemiş
Su brondy aradan ciksada az heyecan yasasak :)abi bu canlı pidesi ondan öylemiş
alt lig takımına da 1 gol atarsın 1/2 mi yapacaklar acabaLan brondy dedik aticagina yedi
Yuzde 75 le top oynuo bide nasil atamiosa hepsimi flimci oluralt lig takımına da 1 gol atarsın 1/2 mi yapacaklar acaba
Yuzde 75 le top oynuo bide nasil atamiosa hepsimi flimci olur
MACKOLIK - 1168450 - 17.12.2020 20:32:55 Gol İptal: Fremad Amager 0 - 0 Brondby |
MACKOLIK - 1168450 - 17.12.2020 20:32:39 GOL: Fremad Amager 0 - 1 Brondby |
Simdi digerlerind bakabiliriz 45 arti 2 golanzinyo :)
MACKOLIK - 1168450 - 17.12.2020 20:32:55
Gol İptal: Fremad Amager 0 - 0 BrondbyMACKOLIK - 1168450 - 17.12.2020 20:32:39
GOL: Fremad Amager 0 - 1 Brondby
kartlar acil lazım ruslar üzmesin biziSimdi digerlerind bakabiliriz 45 arti 2 golanzinyo :)
Olmuyacagi varmis be acarim ne yapalim simdi onlar gelir tekten yatar :)abi ne gülüyon ya bjk 3.5 üst cambuur 2.5 üst kalmıştı valla hakkımı yeme
@Brave Heart
gelişme var var yakında 10-15 oranlık sağlam kuponlar görürsün artık beraber zeeeengin oluruzOlmuyacagi varmis be acarim ne yapalim simdi onlar gelir tekten yatar :)
Zengin olmak sart ozelden goz doktoru ihtiyacimiz olucak bildiremede alamioz maclari yok kartti yok kornerdi gozler gidicekgelişme var var yakında 10-15 oranlık sağlam kuponlar görürsün artık beraber zeeeengin oluruz
abi pcde olman lazım pcde kart bahsi takip etmenin zevki tadı bi başka açıyorsun betcoda maçları düdük sesi gelince bi mutluluk sarıyor nesineden yayın izleyip korner olmasını beklemek gol olmasını beklemekten daha zevkliZengin olmak sart ozelden goz doktoru ihtiyacimiz olucak bildiremede alamioz maclari yok kartti yok kornerdi gozler gidicek
Fantazin guzel :) senin pcye ne oldu bide beni dusun mobilsin 3 4 bildirim ac forumu takip et maclari takip et bi yerde 1 dk duramiom :)abi pcde olman lazım pcde kart bahsi takip etmenin zevki tadı bi başka açıyorsun betcoda maçları düdük sesi gelince bi mutluluk sarıyor nesineden yayın izleyip korner olmasını beklemek gol olmasını beklemekten daha zevkli
abi çok yorma kendini pc aldık çok şükürFantazin guzel :) senin pcye ne oldu bide beni dusun mobilsin 3 4 bildirim ac forumu takip et maclari takip et bi yerde 1 dk duramiom :)
2.5 üst alacaktım :( ( (Su cambuur atsinda tekten gitsin