destek için teşekkürler 3 dedi 4 demedi uyku zamanı yatalım bari iyi geceler
hayırdır neden kardeşimBize uyku haram abi
Canım agiriyor bu aralar baya omuz kemiklerim bile ağırıyor artık hareketsizlikden hastalık yordu artık beni acı çekme boyutuna geldihayırdır neden kardeşim
Allah büyüktür beterin beteri var biliyorsun acil şifalar diliyorum sanaCanım agiriyor bu aralar baya omuz kemiklerim bile ağırıyor artık hareketsizlikden hastalık yordu artık beni acı çekme boyutuna geldi
Teşekkür ederim doğrudur ama insan 16 yıl hastalıktan acı çekince inan etki artık sıkılıyor bu isyan değil benim kadar kimse hayat dolu olamaz bukadar acıları çekiyorum ama yinede pes etmiyorum yine hayat doluyum yine neşeliym ama sürekli sürekli sıkılıyor artık insan bu isyan degil farklı birşey yaşadığımAllah büyüktür beterin beteri var biliyorsun acil şifalar diliyorum sana
aynen devam yıkılmak yok ALLAH ın izniyle kardeşimTeşekkür ederim doğrudur ama insan 16 yıl hastalıktan acı çekince inan etki artık sıkılıyor bu isyan değil benim kadar kimse hayat dolu olamaz bukadar acıları çekiyorum ama yinede pes etmiyorum yine hayat doluyum yine neşeliym ama sürekli sürekli sıkılıyor artık insan bu isyan degil farklı birşey yaşadığım
Bakalım sonumuz hayırlı olsun umarım güzel günler bekliyordur biziaynen devam yıkılmak yok ALLAH ın izniyle kardeşim
inşallah kardeşim her yeni gün yeni bir umut üzerimize doğan her yeni güneş hayırlara vesiledir umarımBakalım sonumuz hayırlı olsun umarım güzel günler bekliyordur bizi
Amininşallah kardeşim her yeni gün yeni bir umut üzerimize doğan her yeni güneş hayırlara vesiledir umarım