çaydemleyip balkona çıksam olmazmı bu saatde çorbacı vardır açık ancak@xmen7772 abi çay bahçesi duruyor mu? açık mıdır bu saatte? Gitmen gerekicek galiba :)
Denenmedi öyle bir şey ama bakalım 65 e kadar gol çıkmazsa çayı demlemeye başla :)çaydemleyip balkona çıksam olmazmı bu saatde çorbacı vardır açık ancak
izledim ama genelde pablo escobarı anlatıyor andres escobar dan çok o olayı çözemedimdediğim filmi izledinmi link attım sana
futbol baronları çok para yatırmışlar abd colombia maçına colombia alır diye bu şanssız futbolcuda kendi kalesine atınca hesabını görüyorlar kardeşim olay bu pablo escobar ölmeseydi ondan önce onu korurdu kolay kolay öldüremezlerdi ama 2 side patatesizledim ama genelde pablo escobarı anlatıyor andres escobar dan çok o olayı çözemedim
sağol metin hg kardeşimBol sans abi
abi valla benım ızledıgımde escobar nacional i satın alıyor felan fılan nacıoanl ı şampiyon yapıyo sonra kolombiya kupalara katılma hakkı felan kazanıyor vs vsfutbol baronları çok para yatırmışlar abd colombia maçına colombia alır diye bu şanssız futbolcuda kendi kalesine atınca hesabını görüyorlar kardeşim olay bu pablo escobar ölmeseydi ondan önce onu korurdu kolay kolay öldüremezlerdi ama 2 side patates
aha kralda geldi bundan sonra gececiler kuponu diyelim yaptığım kuponlara :)Bol şanslar
ilk mesajın bayağı anlamlı kardeş hayırlı olsun forum sanada hoşgeldinRıdvan dilmen sözü '' GOL OLUR''
Yok artık:)66 geçiyor içimden 3 gol için
gol olmadan bitmez baronAbi atmıyor bunlar
Bize uyku haram abi@Aydin2121 uyumadınmı sen daha :) hahaha bir gececi daha