- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Cesur sen mi yaptın çekilişi?
Aynen abi ben yaptimCesur sen mi yaptın çekilişi?
Emeğine sağlık kardeşim,,ödüller yarın gün içinde hesaplarda olucak,,
Rica ederim kardesim sansin daim olsun :)Emeğine sağlık kardeşim,,ödüller yarın gün içinde hesaplarda olucak,,
Çekiliş listesine asosyal yazmışsın. Lütfen dostum, asosyal'le, assosyal arasında 180 derece var. Gözdden kaçırmayınız lütfen.:)Aynen abi ben yaptim
Korku filmimi abiArkadaşlar,,şimdi izlemeyenler,şeytanın avukatini izlesin,,ben tekrar izlicem,,
Bu arada mesaj kutusuna şimdi bakmayacağım yarın kontrol ederim,yorulduk ta:)
Herkese iyi geceler,sağlıklı yarınlar,,
Usta senin de böyle diyeceğini valla ben tahmin etmiştim:)Çekiliş listesine asosyal yazmışsın. Lütfen dostum, asosyal'le, assosyal arasında 180 derece var. Gözdden kaçırmayınız lütfen.:)
Bana da çıkmış olduğunu şimdi gördüm teşekkür ederim. Gogo'ya da sana da.Çekiliş listesine asosyal yazmışsın. Lütfen dostum, asosyal'le, assosyal arasında 180 derece var. Gözdden kaçırmayınız lütfen.:)
abi kisa kisa yazdim diger arkadaslarida milleti bekletmiyim diye senden tek harf kesmisim bak degerini bil ;) ama bir dahakine dikkat ederim :)Çekiliş listesine asosyal yazmışsın. Lütfen dostum, asosyal'le, assosyal arasında 180 derece var. Gözdden kaçırmayınız lütfen.:)
Asosyal abi uzun seviyor öyle kısa kısa yazmaabi kisa kisa yazdim diger arkadaslarida milleti bekletmiyim diye senden tek harf kesmisim bak degerini bil ;) ama bir dahakine dikkat ederim :)
Yok kardeşim avukat ile ilgili,bununla ilgili konu acmistim,bu akşamKo
Korku filmimi abi
Hâlâ "asosyal" diyorsun ya pes Lopez.Asosyal abi uzun seviyor öyle kısa kısa yazma
en cok harf senden kestim bak sana cikti sen bile farkinda degildin o derece kesmisimAsosyal abi uzun seviyor öyle kısa kısa yazma
Mis gibi nikcim vardı ne vardı banlsmasaydin bavoen cok harf senden kestim bak sana cikti sen bile farkinda degildin o derece kesmisim
Aynen bunun telafuzzu zor :)Mis gibi nikcim vardı ne vardı banlsmasaydin bavo
Eskişehir'li misin Lopez?tatarov046 mis gibiydi