Saol kardesimmHadi tebrikler kardesim gule gule harca ;)
Sen naptın iade mi aldınhayırlı olsun
@gogo ! Tekrar hayırlı olsun.:)[/QUOTE
Saol usta:)
Tamam kardesim listeyi hazirlayip yapiyorumArkadaşlar,,57. Cevap da yazdığım cümleden önce(Lyomnn 3 at ve bitttt)
Like ve yorum yapmış herkesi kapsayan ,,çekiliş yapılacak,,
10 kişiye 20 ser TL ödül verilecek,,
Ödüller ,,garanti ve vakıf bank dan dağıtılacak,,
Bu şartları kapsayan çekilişi @Cesur87 yapabilir misin kardeşim,listeyi olusturup
Eyvallah kardeşim,,Tamam kardesim listeyi hazirlayip yapiyorum
Kesinlikle dün sorduğun soru da bile hissettim, insanlara bu tip bir güzellik yapacağını...Eyvallah kardeşim,,
57.cevaba kadar bol sans dileyip yada yorumu olup begenmeyi unutaarida aldim cekilise sorun yoksa yapiyorumEyvallah kardeşim,,
Eyvallah usta,,aslında beni yanlış anlamayın ,kupon tutmadan ödüllü demek istemiyorum,,yoksa daha önce paylaştığım kuponlarda tutsa ödül dağıtacaktim,,Kesinlikle dün sorduğun soru da bile hissettim, insanlara bu tip bir güzellik yapacağını...
Bugün zaten emindim, sesimi çıkarmadım sürprizin bozulmasın diye.
İyi yaptın kardeşim ,,yapabilirsin zahmet olmazsa57.cevaba kadar bol sans dileyip yada yorumu olup begenmeyi unutaarida aldim cekilise sorun yoksa yapiyorum
Aslında olması gereken bu.Eyvallah usta,,aslında beni yanlış anlamayın ,kupon tutmadan ödüllü demek istemiyorum,,yoksa daha önce paylaştığım kuponlarda tutsa ödül dağıtacaktim,,
Cesur sen bilirsin kim destekci degil bu isin mucidi sensin :) cekiliste ki arkadaslara bol sans tekrar tebrikler reis @gogo57.cevaba kadar bol sans dileyip yada yorumu olup begenmeyi unutaarida aldim cekilise sorun yoksa yapiyorum
La sen nerdesin by listede?
Cesur kardeşimi çok çok önceden tanırım:)Cesur sen bilirsin kim destekci degil bu isin mucidi sensin :) cekiliste ki arkadaslara bol sans tekrar tebrikler reis @gogo