Bugüne bugün kimse kormadı bize ama korona öyle kordu bize canım acıdı yavaş yap dedimtemassız tadı mı olur ya et ete değecek. Ula maskeyi oramiza buramiza takmazdık yüzümüze takar olduk korona bize neler ettin
Bugüne bugün kimse kormadı bize ama korona öyle kordu bize canım acıdı yavaş yap dedimtemassız tadı mı olur ya et ete değecek. Ula maskeyi oramiza buramiza takmazdık yüzümüze takar olduk korona bize neler ettin
son kabadayı Seyfo dayı adamdırSeyfo dayınında dedigi gibi "gaz maskesi ile gül koklanmaz" :)
Biz Gül'ün dikenin sevmedik be dayı kokusunu sevelimSeyfo dayınında dedigi gibi "gaz maskesi ile gül koklanmaz" :)
Aynı bendede o durum var black diyor Beyaz kart var bendedehesapta papara black card gözüküyor ama bende bu kart var. İstesek yollarlar mı acaba? Baya güzel olmuş blackcard
Ekli dosyayı görüntüle 50576
Sizin orada cok virus varmıs dikkat et gerci senin elin her daim sabunludurBiz Gül'ün dikenin sevmedik be dayı kokusunu sevelim
Beyaz kartlılar kıskanıyor şuanAynı bendede o durum var black diyor Beyaz kart var bendede
Ben imana geldim bıraktım o işleriSizin orada cok virus varmıs dikkat et gerci senin elin her daim sabunludur
Kartı görünce aydın geliyor aklıma sabun gibi bembeyazBeyaz kartlılar kıskanıyor şuan
Abicim bu kara sevgisi nedir zaten içimiz kapkaradır hep bu coğrafyada kara şeyler yaşadık en güzel beyazdır bembeyaz ohh misBeyaz kartlılar kıskanıyor şuan
Hesabında 100kdan fazla para bulundurmuyor ondan simdi paparaya yükleniyor burasi da 100k oldu mu jetona geçecekmiş.Onda para var dime @mosquitos42