Bende de yav... 2 hafta önce geldi hemde. Bilsem geç alırdımhesapta papara black card gözüküyor ama bende bu kart var. İstesek yollarlar mı acaba? Baya güzel olmuş blackcard
Ekli dosyayı görüntüle 50576
Gunesi nerede gordun de denedin be adam 3 gundur gunes mi var istanbuldaKart elime ulaştı. çok şık olmuş. ''black'' yazan kısım güneşte renk değiştiriyor. papara yazısı kabartmalı. isminiz soyisminiz kart numaranız son kullanım tarihi kartın arkasında yazıyor
Ekli dosyayı görüntüle 51027
tarz olmus bende talep edeceğim en kısa süre içerisindeKart elime ulaştı. çok şık olmuş. ''black'' yazan kısım güneşte renk değiştiriyor. papara yazısı kabartmalı. isminiz soyisminiz kart numaranız son kullanım tarihi kartın arkasında yazıyor
burda var sizin oraya doğmuyorsa ne yapayımGunesi nerede gordun de denedin be adam 3 gundur gunes mi var istanbulda
Beylikduzunde gorecegin tek gunes eskort takma ismidir yeme bizi modumburda var sizin oraya doğmuyorsa ne yapayım
Allahtan tam adresimi yazmıyorsunda içim rahatBeylikduzunde gorecegin tek gunes eskort takma ismidir yeme bizi modum
Ben seninle victoria secret onunda bulustugum İcin tam olrak bende bilmiyorum adresiAllahtan tam adresimi yazmıyorsunda içim rahat
Önemli olan kartın şeklu şuklu değil içindeki paradir önemli olan ne demişler sen süper markete alışveriş yaparsın ama cenazene mahalle bakali gelir alakasız olabilir ama güzel sözKart elime ulaştı. çok şık olmuş. ''black'' yazan kısım güneşte renk değiştiriyor. papara yazısı kabartmalı. isminiz soyisminiz kart numaranız son kullanım tarihi kartın arkasında yazıyor
Onda para var dime @mosquitos42Önemli olan kartın şeklu şuklu değil içindeki paradir önemli olan ne demişler sen süper markete alışveriş yaparsın ama cenazene mahalle bakali gelir alakasız olabilir ama güzel söz
Benim paparam asla boş kalmaz birazdan yeni kartımla temassız sigara alacağımÖnemli olan kartın şeklu şuklu değil içindeki paradir önemli olan ne demişler sen süper markete alışveriş yaparsın ama cenazene mahalle bakali gelir alakasız olabilir ama güzel söz
Kesin kasa kasa bira stoklamış bütün paraylaOnda para var dime @mosquitos42
Ya bırak alaisevisenBenim paparam asla boş kalmaz birazdan yeni kartımla temassız sigara alacağım
Bunu ss alayım da illa ki her gun lazım olurBenim paparam asla boş kalmaz birazdan yeni kartımla temassız sigara alacağım
Bunu ss alayım da illa ki her gun lazım olur
temassız tadı mı olur ya et ete değecek. Ula maskeyi oramiza buramiza takmazdık yüzümüze takar olduk korona bize neler ettinBenim paparam asla boş kalmaz birazdan yeni kartımla temassız sigara alacağım
Seyfo dayınında dedigi gibi "gaz maskesi ile gül koklanmaz" :)temassız tadı mı olur ya et ete değecek. Ula maskeyi oramiza buramiza takmazdık yüzümüze takar olduk korona bize neler ettin