Dede cepbank uzun sürebilir sen bize 70 TL jetona atabilirmisin @Nothingman sana jeton numarası versin bende paparadan sana 70 aticamEğer cozduyseniz sorunu sorun yok. cozulmedi ise yazarsınız bana.
Dede cepbank uzun sürebilir sen bize 70 TL jetona atabilirmisin @Nothingman sana jeton numarası versin bende paparadan sana 70 aticamEğer cozduyseniz sorunu sorun yok. cozulmedi ise yazarsınız bana.
Evet dedem varsa 75 TLBu numaraya mı atılacak
Dedem özelden paosra yollada parayı atayımİşlem tamam herkes mesajını silsin şimdi kisisel olan
Hediye olsun ikinize şans getirir umarım.Dedem özelden paosra yollada parayı atayım
ortak ben sportsbete 60 tl attım bıle sımdı bu bonus da alıcaz buradan bız senınle nereden haberlesıcezDedem özelden paosra yollada parayı atayım
@Dede olur mu öyle ama valla sana zaten yukuzHediye olsun ikinize şans getirir umarım.
ortak ben sportsbete 60 tl attım bıle sımdı bu bonus da alıcaz buradan bız senınle nereden haberlesıcez
Baskan ilk kupon tam 60 TL olacak ona dikkat et bak 1.5 den de az olmasınortak ben sportsbete 60 tl attım bıle sımdı bu bonus da alıcaz buradan bız senınle nereden haberlesıcez
oooo cok tesekkurler patronHediye olsun ikinize şans getirir umarım.
numaranı atsana whatsaptan konusalımBaşkan yaz konunun altına benim dm kapalı
@Dede başka birşey demiyorum senin hakkında kötü konuşan insanlara pes diyorum mesele para verip hediye etmen değil burda kardeşlik bağına her geçen gün daha da inanıyorum ve dahada seviyorum burayı inan etki dede gözlerim doldu bu kardeş gibi bağ için asla bir forum sahibini ovecek şeylere asla ama asla yazmam yazmak bana yağcılık yamipmis gibi geliyor çünkü öyle olmasa da ben öyle kötu his ediyorum hata bakarsan sana karşı hiç öyle yorumum filan yok eğer ben burda seni ovecek şeyler yazdım ise bil ki sen çok farklı bir insan şeyini bana verdin enerjisini çok teşekkür ederim sana @DedeHediye olsun ikinize şans getirir umarım.