- 3 Eyl 2018
- 3,113
- 1,490
vay arkadas 1 tl mız yok ya
o zaman 1 tl sen bulda 70 atalım 9 tl heba olmasın ortalarda olur sıkıntı yok gece maclarına bır kupon yapıcaktım beraber yaparızBaşkan sana bir teklif yapayım birazdan 20 TL papara gelicek bana sen 41 TL at 20 de ben koyayim kazanca yüzde 33 ortak olurum
Tamam başkan 21 TL atarım bende geçeriz cepbank ile gece de patlariz bir kupon senin jeton hesabın onaylı dimio zaman 1 tl sen bulda 70 atalım 9 tl heba olmasın ortalarda olur sıkıntı yok gece maclarına bır kupon yapıcaktım beraber yaparız
ustam bana 50 jeton takası lazımdı once ben yollucaktım ama ortaklık kurucaz bız buradanNe lazım anlamadım olayı 1 lira ise ben atayım sorun değil:)
Şans lazım dede bu günlerde en çok ona ihtiyacimiz varNe lazım anlamadım olayı 1 lira ise ben atayım sorun değil:)
onaylı cekımlı sorun yok 70e 200 alsak yeter bıze ordan sportsbete akarızTamam başkan 21 TL atarım bende geçeriz cepbank ile gece de patlariz bir kupon senin jeton hesabın onaylı dimi
Direk sportbete ak başkanonaylı cekımlı sorun yok 70e 200 alsak yeter bıze ordan sportsbete akarız
aaa cok mantıklı o zaman ben sana 50 yı yolluyorum tam 60 yatırmamız lazımmıs oraya freebet ıcın ordan devam edelımDirek sportbete ak başkan
Olur başkanaaa cok mantıklı o zaman ben sana 50 yı yolluyorum tam 60 yatırmamız lazımmıs oraya freebet ıcın ordan devam edelım
Başkan varsa at o zaman nothighama oda sana papara yollasin50 tl jeton lazımsa atarız sorun değil.
Tmam sorun değil bana jeton numaranızı yazın buradan sonrada sende dahil kişiler bilgilerinizi silin.Başkan varsa at o zaman nothighama oda sana papara yollasin
Başkan bana attı 50 @Nothingman napalim başkan şimdi ortak mı gidelim dede Saba 50 TL mı yollasin jetondan ?Tmam sorun değil bana jeton numaranızı yazın buradan sonrada sende dahil kişiler bilgilerinizi silin.
Tamam başkan birazdan üstüne koyup jetona aticamgönderdim dostum 96606812 buda benım jeton hesap numaram