- 3 Eyl 2018
- 3,113
- 1,490
forumun demirbaşı olan arkadaşlardan ricam ilk ödemeyı ben yapıcam 50 tl jeton atabılecek varmı papara ıle odeyecegım
Kardeşim jetonda yok,olsa atardımforumun demirbaşı olan arkadaşlardan ricam ilk ödemeyı ben yapıcam 50 tl jeton atabılecek varmı papara ıle odeyecegım
saolasın ustaKardeşim jetonda yok,olsa atardım
evet gecen gunku olayı bılıyorum fakat ben senın gıbı forumun onde gelen uyelerınden bırı olursa gozu m kapalı gonderırım yalnız fazla kısı yok suan capraz cekım ıle pınbahıste deneyecegım sansımı artkAman dostum dikkatli ol ...
Başkan 51 TL atarsan cepbank yapabilirim anca öyle atarım yada sen cepbank yapforumun demirbaşı olan arkadaşlardan ricam ilk ödemeyı ben yapıcam 50 tl jeton atabılecek varmı papara ıle odeyecegım
inanırmısın tam 50 tl var paparadaBaşkan 51 TL atarsan cepbank yapabilirim anca öyle atarım yada sen cepbank yap
O zaman 40 TL yaparım başkan. O da uyarsainanırmısın tam 50 tl var paparada
ciddimisin ya ben denk gelmedım pek ama benım kı 50 tl zaten ya cok da muhım bır para degıl o yuzden kafa bıraz daha rahatDikkatli ol kardeşim bu arada jetonda sorun varmış bu aralar insanlar ödeme alamiyormus
Niye jeton başkan paparadan atsanaciddimisin ya ben denk gelmedım pek ama benım kı 50 tl zaten ya cok da muhım bır para degıl o yuzden kafa bıraz daha rahat
amacım jeton ıle yatırıp mıktarı artırabılırsem sportsbet e yatırm yapıp denemk ıstıyorum onlar sadece jeton bıtcoın falan kullanıyor yaNiye jeton başkan paparadan atsana
50 TL önemli değil ama kazanırsan 500 1000 o zaman ne olacak şikayet vara bak şikayetler son zamanlarda epey arttıciddimisin ya ben denk gelmedım pek ama benım kı 50 tl zaten ya cok da muhım bır para degıl o yuzden kafa bıraz daha rahat
valla 1 tl bulamam ısteyemem kımseden tamam 40 at sen bana ozelden papara no yolla ben sana yollıyım 50O zaman 40 TL yaparım başkan. O da uyarsa
Valla dediğim gibi başkan sen cepbank yap yada 51 TL papara yollarsan ben de bankaya çekip 1 TL keser ücretsiz cepbank tan 50 TL atarımamacım jeton ıle yatırıp mıktarı artırabılırsem sportsbet e yatırm yapıp denemk ıstıyorum onlar sadece jeton bıtcoın falan kullanıyor ya
Başkan minimum 50 TL cepbank garantivalla 1 tl bulamam ısteyemem kımseden tamam 40 at sen bana ozelden papara no yolla ben sana yollıyım 50
Ben simdi baktım sikayetlerin hepsi olumlu sonuclanmıs :) ben gecen hafta 2 defa 1500 ile 1350 tl cektim Bi sıkıntı olmadı50 TL önemli değil ama kazanırsan 500 1000 o zaman ne olacak şikayet vara bak şikayetler son zamanlarda epey arttı