103 luk kalecide oynamadi sona full 92 95 aasi oyuncularla ciktim :ROFLMAO:Bizim takımda 98 i gördüğümüzde takımın en iyisi diyoruz 104 nedir kardeşim
103 luk kalecide oynamadi sona full 92 95 aasi oyuncularla ciktim :ROFLMAO:Bizim takımda 98 i gördüğümüzde takımın en iyisi diyoruz 104 nedir kardeşim
92-95 tamam işte dengeli olmuş103 luk kalecide oynamadi sona full 92 95 aasi oyuncularla ciktim :ROFLMAO:
5. Mac sonunda ilk defa gol atabildi takim oda sana denk geldiSenin takimi zor yendim valla uzatmalarda takımımı çok iyi hale yaptığım halde gol sorunu yaşıyorum
Benim takımda var birşeyler kadro değeri 14. Olan takimi 3. Yaptım ki 1. De olacak daha hala salak salak oynuyorlar çok gol yiyorlar:)5. Mac sonunda ilk defa gol atabildi takim oda sana denk geldi
Benim her hafta kırmızı yiyor takım ama yeniyorum bu hafta 100 lük oyuncularım kırmızı yediBenim takımda var birşeyler kadro değeri 14. Olan takimi 3. Yaptım ki 1. De olacak daha hala salak salak oynuyorlar çok gol yiyorlar:)
Video izleyerek acil değerleri yükselt :)Benim her hafta kırmızı yiyor takım ama yeniyorum bu hafta 100 lük oyuncularım kırmızı yedi
dostum 2. turda olduğun için bugün maç yapmadın 22.haftada yani 30.09.2019 daki kurada kiminle oynuyacağın belli olucakben neden bu hafta oynamamısım ya gerçi oynasalarda yenılıyorum ama
Maleaef benim Shevchenko kırmızı kart gördü 5 maç ceza aldı Seneyi bitirseydi5 daha iydi
avukatdan itiraz et düşerMaleaef benim Shevchenko kırmızı kart gördü 5 maç ceza aldı Seneyi bitirseydi5 daha iydi
Ettik avukat da sağlammış haa 3 maç düşürdüavukatdan itiraz et düşer
Hazırlık maçı oynanınca cezalar gidiyor mu acabaEttik avukat da sağlammış haa 3 maç düşürdü
gitmezHazırlık maçı oynanınca cezalar gidiyor mu acaba
Daha lig uzun kardeşim avans verdik size :)@tryndamere ve ben lige ambargo koyduk yanliz :ROFLMAO: @buraksk guzel macti ama fransa bir marka kimse durduramaz
Henry i 200 mu yapam ne istiyonuz daha :ROFLMAO:Daha lig uzun kardeşim avans verdik size :)
Chipin yetmez ona hocamHenry i 200 mu yapam ne istiyonuz daha :ROFLMAO: