Düzeltiyorum o zaman@Umut kardeşim bu arada mrefe de ödeme yaptı kasada toplanan para 280tl
Düzeltiyorum o zaman@Umut kardeşim bu arada mrefe de ödeme yaptı kasada toplanan para 280tl
Ödül Tablosu
1. 130
2. 90
3. 60
ligin 4. haftası bitti biraz erken konuşuyonuz sanki :)hocam ligde ilk iki ve kupa olsun derim, yoksa herkes kupada yedek oyuncuları dizip elenmeye oynayacak :) bazı arkadaşlar ligden koptu diyebiliriz ilk 3 e bile girmeleri zor
Kupaya asılmak zorunda degilsin ki zaten ligte hersey olur daha cok mac varhocam ligde ilk iki ve kupa olsun derim, yoksa herkes kupada yedek oyuncuları dizip elenmeye oynayacak :) bazı arkadaşlar ligden koptu diyebiliriz ilk 3 e bile girmeleri zor
Kupaya asılmak zorunda degilsin ki zaten ligte hersey olur daha cok mac var
ligin 4. haftası bitti biraz erken konuşuyonuz sanki :)
şike mike her yola başvuruyorum az kaldı daha önümüzde çok maçlar var :)sıralaması botlardan aşağıda olanlar var
3 de 3 gidiyorum bırak şimdi gelene gidene artık@lutonbaskanı sidik zoruyla elemissin yedek kadromu :ROFLMAO:
Benim 5 de 5 oldu 8 kişiyle yendim son maçı3 de 3 gidiyorum bırak şimdi gelene gidene artık
Senin takimi zor yendim valla uzatmalarda takımımı çok iyi hale yaptığım halde gol sorunu yaşıyorumİskandinav olarak her turlu sike tesvik kabul ederim :) takim gol atmamaya yemin etmis zaten
Ana gonderide odullerÖdüller halla belli diil
Evet as kadroyu gormedin galiba :ROFLMAO: 104 luk henry var@umut98 la neresi yedek bu yedek kadromu
Bizim takımda 98 i gördüğümüzde takımın en iyisi diyoruz 104 nedir kardeşimEvet as kadroyu gormedin galiba :ROFLMAO: 104 luk henry var