ya canın ya a*ın temalı :)İste sırf bu yuzden yarın mod bas vurusu yapıyprum boyle konulara girip ******* yapacagınız işi konu kilit yazmak İcin :) @Dede @razor12 @Heykanbaba bekleyin mod master geliyor siz laftan anlamıyorsunuz :)
ya canın ya a*ın temalı :)İste sırf bu yuzden yarın mod bas vurusu yapıyprum boyle konulara girip ******* yapacagınız işi konu kilit yazmak İcin :) @Dede @razor12 @Heykanbaba bekleyin mod master geliyor siz laftan anlamıyorsunuz :)
Sahurumu yaptim bende sinir falan yoktu baktim adam ol madam ol falan yazmış . Senin haddine mi bana adamligi ogretmekkanka bosver bosver sıkma canını ben nefes aldım hava aldım gectı temız hava al arkadasın sınırı sadece bıze degıl bence bu olay sadece tetıklemıs onu
20 qr kod yatmadı diyip ortalığı ayaga kaldırıyordu her destek sayfasında sonra bana özelden kufur etti adres istedim vermedi amk cocugu :)Ortak karı işi de sakat abi :) veliyavas ne ya ben mi kacirdim :)
Her sitede Qr yapip 20tl neden yatmadi diyen eleman degilmiydi o20 qr kod yatmadı diyip ortalığı ayaga kaldırıyordu her destek sayfasında sonra bana özelden kufur etti adres istedim vermedi amk cocugu :)
Pekki ya sen kimsin bana iftira atıyorsun sen kimsin diyorsun paranı geri verim boş yapan sensin umutu daha iyi taniyorsun diye onu savunuyorsun yakışıyor mu bu ayıp değil miYahu sen kimsin bana adam ol diyorsun ? Gece gece ne bos yaptin uza surdan hadi . Ben forumda boyle kimseye tepki vermemisimdi su ana kadar. Bos yapma yeter
Ahahahahahha o mu ? Bende kim diyorum . Harbi her sitede parasi kalir mi bir insanin 20 tl 20 tl ... bir de abi sen mod olursan kendin kufur ediyon biz etsek mk yapacaginiz isin der konudaki butun herkese 1 gun engel atarsin ;)20 qr kod yatmadı diyip ortalığı ayaga kaldırıyordu her destek sayfasında sonra bana özelden kufur etti adres istedim vermedi amk cocugu :)
Bende 0 durumlar hesapta para tutmuyorum :)o değilde harbı 20 tl olan varsa atsında su gıolden macına bahıs alayım ya cebımde 30 tl para var ama atm ye gıdılmez bu saatde işten geç çıkmasam atm ye ugrardım bu saatde sikseler gidemem dilenci değilim bi 20 lira alırım inanmayana paranın resmını de atayım :) dskjds @emana22 @mosquitos42 :ROFLMAO:
Her sitede Qr yapip 20tl neden yatmadi diyen eleman degilmiydi o20 qr kod yatmadı diyip ortalığı ayaga kaldırıyordu her destek sayfasında sonra bana özelden kufur etti adres istedim vermedi amk cocugu :)
Son parayi 106.5 ust aldim olsa ben atardim lazim degil zaten 1-2 guno değilde harbı 20 tl olan varsa atsında su gıolden macına bahıs alayım ya cebımde 30 tl para var ama atm ye gıdılmez bu saatde işten geç çıkmasam atm ye ugrardım bu saatde sikseler gidemem dilenci değilim bi 20 lira alırım inanmayana paranın resmını de atayım :) dskjds @emana22 @mosquitos42 :ROFLMAO:
Mizahi kufur serbest bam gum girin sahısa kufur olmasın ama sonra dede sıkıntı yapar :)Ahahahahahha o mu ? Bende kim diyorum . Harbi her sitede parasi kalir mi bir insanin 20 tl 20 tl ... bir de abi sen mod olursan kendin kufur ediyon biz etsek mk yapacaginiz isin der konudaki butun herkese 1 gun engel atarsin ;)
senı o yuzden etıketlemedım abı ya senden para versende alamam zaten sen çoluk çocuga karıstın kız çocugun oldu bez mez masrafı var bırak su bahsı :)Bende 0 durumlar hesapta para tutmuyorum :)
Ulan ben ne iftira atmisim . Para mi caldin dedim de benim mi haberim yok ?Pekki ya sen kimsin bana iftira atıyorsun sen kimsin diyorsun paranı geri verim boş yapan sensin umutu daha iyi taniyorsun diye onu savunuyorsun yakışıyor mu bu ayıp değil mi
He o amk cocugu iyi sovdum ben kacar yarın ins mod falan gelmez gaza getirdiniz beni benim suuçcum yok derim :)Her sitede Qr yapip 20tl neden yatmadi diyen eleman degilmiydi o
ahaha abey ben suri suri dede bum bum bum :)He o amk cocugu iyi sovdum ben kacar yarın ins mod falan gelmez gaza getirdiniz beni benim suuçcum yok derim :)
O zaman benim oyum sana ... bu arada dedemi yoksa uğur abi mi konuya daha erken gelir ;)Mizahi kufur serbest bam gum girin sahısa kufur olmasın ama sonra dede sıkıntı yapar :)
Sorma Kardes sorma tam ozetledin konuyu :)senı o yuzden etıketlemedım abı ya senden para versende alamam zaten sen çoluk çocuga karıstın kız çocugun oldu bez mez masrafı var bırak su bahsı :)
Ugur gelsin onda sıkıntı yok noel baba gelmesin yeter :)O zaman benim oyum sana ... bu arada dedemi yoksa uğur abi mi konuya daha erken gelir ;)
ciğere tuz basmak deyimini sana yasattık demkkı neyse iyi gceler abşm sevıyorum senıSorma Kardes sorma tam ozetledin konuyu :)