Ya Rabbim sen sabır ver :)
Bi engel atmak bu kadar mi zor .
Bi engel atmak bu kadar mi zor .
Kendi başlığından bana haksızlık yaptınız hem bunu yapıyorsunuz hemde beni kovuyorsun ilginçkendı baslıgını ac o zmaan kardesım benım baslıgıma yazma ıstemıyorum dıyorum
haksızlık derken paranı gasp mı ettım bıseyını mı caldım veya bırısının bıseyını caldın vs dıye ıftıra mı attım dostum cıdden cok takıyorsun olaylara sana suana kadar agzımdan kotu soz ckmadı cıkmasını ıstemem de ama lutfen yazma konu ac kendın derdın varsa bu konun baslıgı kumbaraKendi başlığından bana haksızlık yaptınız hem bunu yapıyorsunuz hemde beni kovuyorsun ilginç
Derdim yok gayet keyifliyim parami calsaydin bukadar canım acimazdin ama iftira atarak canımı çok yaktın kötü söz çıksın ama iftira çıkmasın daha iyidir neyse iy geceler yarin ikimizden biri özür diler zaten.haksızlık derken paranı gasp mı ettım bıseyını mı caldım veya bırısının bıseyını caldın vs dıye ıftıra mı attım dostum cıdden cok takıyorsun olaylara sana suana kadar agzımdan kotu soz ckmadı cıkmasını ıstemem de ama lutfen yazma konu ac kendın derdın varsa bu konun baslıgı kumbara
Numarayo yazdim yarin sabah iş var uyumam lazim yarin konusuruz :)@mosquitos42 kanka senle wp den konusurz ozelden numaranı at bana :) uyumadıysan maçına da sınerjı yapalım :)
bellı olmaz dahaIy ust aldik yattik . Guvenmiyodum alt alicaktim yine ust aldim .
yok bro tam 108 çıktı utkunun yerıne ısyana bagladım umarım bucuklu almamıstır@umut98 uyudun mu ?
Bende onu dusunuyodum insallah 107.5 dur ya da 108 dir iade olur .yok bro tam 108 çıktı utkunun yerıne ısyana bagladım umarım bucuklu almamıstır
senınkı geldı galıba dımıBende onu dusunuyodum insallah 107.5 dur ya da 108 dir iade olur .
Benim ki nasil geldi ben hayret ettim 1.68 100 attik yaninda da kombine almistim 2 oran etti . Papara atsana 20 atayim nba boşuna takip edilmez .senınkı geldı galıba dımı
eyw saol kanka ben demsıtım ama senın paraylada fantezı kuponu yaparım bende golden burdan alır dıye oran ıyıyseBenim ki nasil geldi ben hayret ettim 1.68 100 attik yaninda da kombine almistim 2 oran etti . Papara atsana 20 atayim nba boşuna takip edilmez .
Sikinti yok bende biseyler denerim ufak capli zaten uykum var pek takip edememeyw saol kanka ben demsıtım ama senın paraylada fantezı kuponu yaparım bende golden burdan alır dıye oran ıyıyse
bakalım 3. per başlasın da biSikinti yok bende biseyler denerim ufak capli zaten uykum var pek takip edemem
toronto peri alır aldım reyiz 2,50 den aldım ama ben dusmustur sımdı@umut98 ne alınır bu çeyrek