Saka şaka demek isterdim malesef .Valla tamam gulduk elendik hadi yeter saka dan uzattıgınızı söyleyin Bana :)
Saka şaka demek isterdim malesef .Valla tamam gulduk elendik hadi yeter saka dan uzattıgınızı söyleyin Bana :)
O zaman şimdi susulur :)Tartışma devam ederse uzaklaştırma alıcaksınız arkadaşlar bilginize .
Bol şanslar Utku yarın öğlen katılırım bende
Tesekkur ederim @Dede ne gerek vardi. Yağımızda kavrulurduk :)Bizde 100 tl katkı vereceğiz. Paparayı atarsan razor arkadaşımıza katkımız olur.
Sen benimkine katilmdin ama ben seninkine katiliyim dostumBaska katilmak isteyen var mi ? Yarin ona gore simdiden yatirim yapacağım bakiyeyi hazirlamak adina.
Benim katilmama sebebim farkliydi . Yqrin bir daha yap katilirim sorun degil :)Sen benimkine katilmdin ama ben seninkine katiliyim dostum
Saol dostum benide ekleBenim katilmama sebebim farkliydi . Yqrin bir daha yap katilirim sorun degil :)
herkes 20 dostumNe kadar vermemiz gerek
Yarın atsak olmazmı katılmak istiyorm 100 lira var ama biyere atıp bonus alıp öyle çekecektimherkes 20 dostum
yarın yapıcaz öğlende paralar toplanırYarın atsak olmazmı katılmak istiyorm 100 lira var ama biyere atıp bonus alıp öyle çekecektim