Bana laf cakmaya kalkışma zaten yazmam hem ben bu rolinge katılmak istiyorum o erdemligi gösteriyorum çünkü kinim yok sende beni rolinge alacak erdemligi gostere bilecek misin?Bas engeli diyorum yazdiklarima gelme gorme alinti yapma istemiyorum
Bana laf cakmaya kalkışma zaten yazmam hem ben bu rolinge katılmak istiyorum o erdemligi gösteriyorum çünkü kinim yok sende beni rolinge alacak erdemligi gostere bilecek misin?Bas engeli diyorum yazdiklarima gelme gorme alinti yapma istemiyorum
kardeş adamın konuya gırme , muhattap olmak ıstemıyorsa Laf atıyorsa ustune alınma , ki bu adam böyle birşey yapacagını sanmıyorumBana laf cakmaya kalkışma zaten yazmam hem ben bu rolinge katılmak istiyorum o erdemligi gösteriyorum çünkü kinim yok sende beni rolinge alacak erdemligi gostere bilecek misin?
Ne laf konuyu bilmiyorsun ne konuşuyorsun laf eden o bilmiyorsun konuyu işte bilseydin anlardın merak etme amacım beni ilayim rolinge alması değil bu kinin bitmesi amacım bunuda bilkardeş adamın konuya gırme , muhattap olmak ıstemıyorsa Laf atıyorsa ustune alınma , ki bu adam böyle birşey yapacagını sanmıyorum
Amacım kinin bitmesi bunu anlamayacak ne var ben teklifimi sundum barış eli uzatim kabul edip etmez umrumda değilkardeş istenmıyorsan yada konusmak ıstemıyorsa bence hıc zorlama, daha beter olursunuz
Kardeş konuya gırmek degil, Adam konuma yazma dıyor sende yazmıyıcaksın yoksay ' kısmı ne için var görmeyın bırbırınızı birader, tartişma uzamasın o senın konuna sen onun konusuna dahıl olmayın. basit yaniNe laf konuyu bilmiyorsun ne konuşuyorsun laf eden o bilmiyorsun konuyu işte bilseydin anlardın merak etme amacım beni ilayim rolinge alması değil bu kinin bitmesi amacım bunuda bil
Anlamadık degil birader, adam ıstemıyorsa bıtmışır mevzu.Amacım kinin bitmesi bunu anlamayacak ne var ben teklifimi sundum barış eli uzatim kabul edip etmez umrumda değil
Bak konuya hakim değilsin hakim olsaydın bu rolingde sonra yazdığını anlardin bana laf çaktiginiKardeş konuya gırmek degil, Adam konuma yazma dıyor sende yazmıyıcaksın yoksay ' kısmı ne için var görmeyın bırbırınızı birader, tartişma uzamasın o senın konuna sen onun konusuna dahıl olmayın. basit yani
tamam kardeşim, Sizin bileceginiz iş uzlasmak uzlasmamak sızın bılgınıze ıyı gunler.Bak konuya hakim değilsin hakim olsaydın bu rolingde sonra yazdığını anlardin bana laf çaktigini
Bencede öyle gozukuyor sanırımBu konuyu çozse çozse @Dede cozer . Bi anlasamadiniz
Benim anlasamadigimbirsey yok hakan . Egenlle diyorum yok . Cevap verme diyorum yok . Alinti yapma , konuma yazma diyorum o da yok . Konunun icine edip birakti suraya bak yaBu konuyu çozse çozse @Dede cozer . Bi anlasamadiniz
Hocam senden rica ediyorum sorun yaşadığın birisi varsa başlığına girme bir süre. O da senin başlığına girmesin. Soğusun olay biraz, sonra konuşulur barışılır.B bana gönderme yapma gelmiyim kaşına gözüne hayran değilim merak etme
Dedecim ayni seyleri soyluyorum bask yoksayi . Illa cevap verecek hissiyati var .Arkadaşlar olayınız ne ise özel mesajla halledin, eteğinizdeki taşları orada dökün. Ayrıca birbirinizin mesajlarını görmek istemiyorsanız profilden yok say tıkladınız mı bitmiştir.
Valla tamam gulduk elendik hadi yeter saka dan uzattıgınızı söyleyin Bana :)Bu konuyu çozse çozse @Dede cozer . Bi anlasamadiniz
Agzina saglik dostum .@Aydin2121 bokunu çıkardın artık yeter hastasın belli anladık zekan normal çalşmıo onuda anladık bukdr düşürme kendini yeter. olanları okudum 20 tl için bütün forumu kitledin ayrı bi konu aç ki zaten açmışındır görmedim daha yazma kahve değil burası. bıktı herkes