İstanbulAma her yerde var bu iş sen nerdesin
İstanbulAma her yerde var bu iş sen nerdesin
bu ıs aklıma yattı tsk edrm bakacam arastcmİstanbul'da kıyamet gibi firma var yapıştır gitsin ama bu işi hiç bilmiyorsan iyi bir yerden başlamak gerek yoksa sana dolandırıcılığı öğretirler patlarsin bir gun
aga sen işini iyi çözmüssunde buralarda kımse evine almaz sanmıyorum.. anlatmamıza bıle ızın vermezler.. bır de aletın fıyatı ne kdr kı?İçerde daha uzun bir muhabbetle bağlar çıkarım gelip takarlar aybasına bir adet 250 TL dahayazarim
aga sen işini iyi çözmüssunde buralarda kımse evine almaz sanmıyorum.. anlatmamıza bıle ızın vermezler.. bır de aletın fıyatı ne kdr kı?
buraları bilmiyon aga. genelde erkekler iş de olur kadın tek basına evıne almaz. kocasıd olsa evıne almz kolay kolay dınlemez dedıgın fıyat buradakı ınsanlar ıcın cok fazla. ıkna olan fıytı duyunca vazgecer. ancak doktor avukat fln onlarda bızı dınlemez..Nie almasın yahu yapıyorlar orda da giren giriyor birde bu işi herkes yapamaz kendini soyutlayip hayır cevapları dan etkilenmeyeceksin her hayır evet bir adım daha yaklaştırır insanı ama ona takılıp yahu olmaz bu iş dersen yapamazsın sana göre değil demektir valla Malatya ya geçen ay gözümün önünde 1 tır dolusu su arıtma yolladı sadece bizim şirket için de bilmiyorum ama 10000 tane vardı herhalde yapan yapıyor ama senin haberin yok ikna kabiliyetine varsa uzayda uzaylıya bile mal satarsin fiyat dediğin senin belirlediğiniz şeydir 1600 e satıyorum ben taksitli peşin 1400 ama bazen yakalayınca 2500 a bile verdiğim oluyor tabi ona göre de prim de artar tabi müşteri fiyatla ilgilenmez sen yeterki gerekli olduğunu mecbur olduğunu ihtiyaç olduğunu hissettir. 10000 bine bile satarsin
yok cesme suyuSen evde hazır su mi kullanıyorsun kardeşim
he tak aga:) aga be keske burda olsaydın ıkı uc eve gıtseydık cok merk edyrm 2.mi yoksa 3.mü evden dayakla ayrılcktık :ROFLMAO::ROFLMAO:Gördün mü test sonuçlarını nasıl kirli böbreklerde taş yapar safra kesesinden taş yapar çocuklarda ateş yapar ishal yapar gibi bir çok hastalık şebeke sularından geliyor görmüşsündür haberlerde gazetelerde bunları biliyorsun zaten hazır sularda plastikler de olduğu için biliyorsun kansorejen madde taşıyor ve güneş ışınlarına maruz kaldığında çok tehlikeli oluyor içlerine birde korkmasın diye yosun tutmasını diye bir sürü katkı maddesi atıyorlar duydun değilmi bunları evet dediğini duyar gibiyim heh işte kardeşim bende onu diyorum dünya artık çok değişti bir çok hastalık çıktı eskiden var mıydı tarım ilaçları falan doğayı mahvetti şimdi her şeyde var kardo diyorsun sanki evet her şeyde var ama salatalık mevsimi değil yemezsin kışın domates alamazsın gibi gibi önlemler alırsın sağlığın için ama su öğle mi her dakika tuketiyorsun kanser grip gibi olmuş her evde var Allah korusun bu çok önemli sağlık için hazır su alsan ayda sana maliyeti en az 50/ 60 TL ye mal olacak bu makineye ayda 100 TL taksitle alabilirsin borcun bitince de sana bir ömür boyu bedavaya gelir sağlığın için ayda 100 TL odemissin çok mu neye vermiyoruz ki sigaraya ayda 300 /400 TL ödüyoruz ödersin amaaannn 100 TL nedir kardeşim aylık konusunda aldı bak hem o 300 300 ödüyor sen 100 lirayai mi odiyemeyeceksin takalim bir tane senden peşinat da almicam taaaa bir daha ki ay ayda 100 TL odiceksin Mia gibi suyunu içeceksin bu makine 5 yıl garanti li ve 20 yıl ömrü var sana 17/ 18 yıl bedavaya gelicek takalim mi bı tane
ama dedıgın sırkete baktım arastrcm ıns dedıgın gıbıdır ve olursa valla seni seneye dugunume beklerım o derece tsk ederm bılgılendırdıgın ıcın :)he tak aga
he tak aga:) aga be keske burda olsaydın ıkı uc eve gıtseydık cok merk edyrm 2.mi yoksa 3.mü evden dayakla ayrılcktık :ROFLMAO::ROFLMAO: