- 12 Mar 2019
- 3,070
- 1,164
Güle güle kullan :) 100 spotibete at 100 bonus alırsın, 50 TL de trendbet at arjantin 3,5üstü özel oran alırsın 2,5 saat var: )Yattı dostum az önce nefes aldım azda olsa çok şükür
Güle güle kullan :) 100 spotibete at 100 bonus alırsın, 50 TL de trendbet at arjantin 3,5üstü özel oran alırsın 2,5 saat var: )Yattı dostum az önce nefes aldım azda olsa çok şükür
Sportsbette no bonus statüsündeyimde , trend özel oran mı açtı ? Ondan haberim yoktu bakGüle güle kullan :) 100 spotibete at 100 bonus alırsın, 50 TL de trendbet at arjantin 3,5üstü özel oran alırsın 2,5 saat var: )
Arkadaş 3000 e yakın para alıyor. Üniversite mezunu. Yurtiçi kargonun transfer merkezinde. Haftanın 3-4 gün çalışmıyorum diyor :)Ulkenin yarısı guvenlik temiz de parası var harika iş
Hiç belli olmuyor denenir yani. No bonus statüsü derken?Arjantin maçı kısır geçer gibime geliyor
Benim Bi abi de buyuksehirde 3 ayda bir ikramiye ile ortalama 4 alıyor 1 artı 1 calısıyor kıyak işArkadaş 3000 e yakın para alıyor. Üniversite mezunu. Yurtiçi kargonun transfer merkezinde. Haftanın 3-4 gün çalışmıyorum diyor :)
İş Bankası kulesinde bi kızlar vardı 1,90 boyunda manken gibi :) ah beBenim Bi abi de buyuksehirde 3 ayda bir ikramiye ile ortalama 4 alıyor 1 artı 1 calısıyor kıyak iş
delırecem yaa amcam yurtıcı kargoda mudur vallahı ıs yok dıyor akraba akreptr ..mkkArkadaş 3000 e yakın para alıyor. Üniversite mezunu. Yurtiçi kargonun transfer merkezinde. Haftanın 3-4 gün çalışmıyorum diyor :)
cok ıyıymıs vallaBenim Bi abi de buyuksehirde 3 ayda bir ikramiye ile ortalama 4 alıyor 1 artı 1 calısıyor kıyak iş
koyun can derdınde kasap et... :ROFLMAO::ROFLMAO:İş Bankası kulesinde bi kızlar vardı 1,90 boyunda manken gibi :) ah be
Seni yiyor. Transfer merkezinde 200-300 kişi çalışıyor. Ya da şubelerde birine yerleştirir.delırecem yaa amcam yurtıcı kargoda mudur vallahı ıs yok dıyor akraba akreptr ..mkk
valla aga maas dolgun dıye kımse cıkıs yapmıyor dıyor. bırı cıksa alcm dedı bır yııl oldu cıkan yok dıyorSeni yiyor. Transfer merkezinde 200-300 kişi çalışıyor. Ya da şubelerde birine yerleştirir.
Hergün onlarca ilan veriyorlar :) Görmesem doğru söylüyor diyeceğimvalla aga maas dolgun dıye kımse cıkıs yapmıyor dıyor. bırı cıksa alcm dedı bır yııl oldu cıkan yok dıyor
aga netten bıldıgın takıp edebılecgm saglam ıs sayfalrı var mı bılıyorsan yazar msn..Hergün onlarca ilan veriyorlar :) Görmesem doğru söylüyor diyeceğim
Eleman.net, kariyer. net, işin olsun, sahibindenaga netten bıldıgın takıp edebılecgm saglam ıs sayfalrı var mı bılıyorsan yazar msn..
Birkez daha yaşadım memleket için sevindim ben garsonum tecrübeli yani çekirdekten yetişme devlet memurundan fazla maaş aliyorum herkes garaonlugu küçük bir meslek sanıyor fakat çalıştığın yere tecrubene bağlı
bnde ıkı yıl komılık garsonluk fln yaptımda buralarda ılerleme olmuyo hep yerınde sayıyıosn..Birkez daha yaşadım memleket için sevindim ben garsonum tecrübeli yani çekirdekten yetişme devlet memurundan fazla maaş aliyorum herkes garaonlugu küçük bir meslek sanıyor fakat çalıştığın yere tecrubene bağlı
Köpek gibi çalıştırırlar. Bilmediği yere, işe gitmesin. İzin yok, sabahtan geceye kadar güneşin altında acımadan çalıştırırlar üç kuruşa.Yazlık yerlere git dostum , sezon açılıyor illaki bişeyler bulursun.