Nerede yaşıyorsun hocamselam arkadaslar okul bıttı ve maalesf işsizim. doğuda yasıyorum ve iş imkanı kısıtlı daha doğrusu bana uymuyor hem cok calıstırıyorlar hem de asgarı ucret bıle veren yer yok.. bu sehırde bu ıse gıt dıyebılecegınız öneriniz var mı ?
iatanbula tasin garsonluk yapselam arkadaslar okul bıttı ve maalesf işsizim. doğuda yasıyorum ve iş imkanı kısıtlı daha doğrusu bana uymuyor hem cok calıstırıyorlar hem de asgarı ucret bıle veren yer yok.. bu sehırde bu ıse gıt dıyebılecegınız öneriniz var mı ?
van daNerede yaşıyorsun hocam
tasınma ımkanım yok toparlanana kadar bırının elımden tutması lazım maaesfiatanbula tasin garsonluk yap
Rakamı sonradan gördüm :) Van’da hiç bi iş yapamazsın hocam paran olcak kendi işini kuracaksın anca öyle . İstanbul’dada iş yok söyleyeyim . Antalya’yı tavsiye ederim malum önümüz yazvan da
boy 160 ve guvenlık ısıne hıc denk gelmedımGüvenlik olarak çalış. Türkiye nin heryerinde iş imkanı var ve yorulmazsın
antalyada masörlk yapan arkdsm var gel sen de yaparsın dıyor da bn kndıme guvenemıyorum bır bayana dokunamam hem gunah hem de etkılenrmRakamı sonradan gördüm :) Van’da hiç bi iş yapamazsın hocam paran olcak kendi işini kuracaksın anca öyle . İstanbul’dada iş yok söyleyeyim . Antalya’yı tavsiye ederim malum önümüz yaz
Peçete tutarsınaga antalyada masörlük yapan arkd
antalyada masörlk yapan arkdsm var gel sen de yaparsın dıyor da bn kndıme guvenemıyorum bır bayana dokunamam hem gunah hem de etkılenrm
Boydan sıkıntı o zaman.boy 160 ve guvenlık ısıne hıc denk gelmedım
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:gulgurdun aga..Peçete tutarsın
aynn aga boy kahretsın kı cogu ıs ıcın sıkıntı..Boydan sıkıntı o zaman.
Sağlık olsun bizde boy varda noluyoraynn aga boy kahretsın kı cogu ıs ıcın sıkıntı..
Kardeş senin @Luckybet parayı yatırdı mı gün bittiSağlık olsun bizde boy varda noluyor
olur mu aga bnde 180 falan boy olcktı o zamn sen gör beni :p:pSağlık olsun bizde boy varda noluyor
Yattı dostum az önce nefes aldım azda olsa çok şükürKardeş senin @Luckybet parayı yatırdı mı gün bitti
Ulkenin yarısı guvenlik temiz de parası var harika işGüvenlik olarak çalış. Türkiye nin heryerinde iş imkanı var ve yorulmazsın