Tatarın attığını basayim ben burda .numara alamadim gitti betasusta :)Valla harika duruyor :) ben bilet almak İcin atamıyorum suan yarına kaldı yoksa atardım bu alt baremden ust olayı nba iicn ideal
Tatarın attığını basayim ben burda .numara alamadim gitti betasusta :)Valla harika duruyor :) ben bilet almak İcin atamıyorum suan yarına kaldı yoksa atardım bu alt baremden ust olayı nba iicn ideal
Valla ben kafaya koydum para bitsede betasusa yatıracagım en azından biletim cok olsun genelde cok bileti olana hep iyi seyler cıkıyorTatarın attığını basayim ben burda .numara alamadim gitti betasusta :)
Ben de o seyi milyarbette yaptim 27 numaram var bakalim iyi birsey gelecek mi :)Valla ben kafaya koydum para bitsede betasusa yatıracagım en azından biletim cok olsun genelde cok bileti olana hep iyi seyler cıkıyor
Tatar hangi hamama uğradın bi konum at da ben de gideyim :)Ya bak işte bu basket benim işim bak şu kuponun güzelliğine
Yaptığım tek şey var başkan onuda soylim mıTatar hangi hamama uğradın bi konum at da ben de gideyim :)
Merak ettim soyleYaptığım tek şey var başkan onuda soylim mı
La ne oldu sana ne vursan gelmis :)Ya bak işte bu basket benim işim bak şu kuponun güzelliğine
Başkan zamanidada bayağı yüklü cekimlerimde oldu öyle böyle değilMerak ettim soyle
Daha ne kuponlar var da artı 18N
La ne oldu sana ne vursan gelmis :)
Modlar uyuyunca at da izleyek :pDaha ne kuponlar var da artı 18
Çok haklısın ben de betcodan oynadığından beri tutturamıyorum Savoybetting etkinliği varken deli gibi tutturuyordum en son cekimim 1500tl oradan . Aklın yolu bir oraya kayalım :)Başkan zamanidada bayağı yüklü cekimlerimde oldu öyle böyle değil
Başkan basit betcodan pronete geçtim betcoda kaybetmeye mahkumum ben
60 a 270 veren kupon tek maçModlar uyuyunca at da izleyek :p
Helal olsun60 a 270 veren kupon tek maç
Kan görüyorum vahşet görüyorum hocam60 a 270 veren kupon tek maç