576 TL çekim vermiştim bu maçın olduğunu bilmiyorum bunu gördüm dedim Liverpool bu oran ne dedim çekim iptal etttim 276 TL buna sallafimHelal olsun valla liverpoola tam kupa takimi oldugunu kanitlio
576 TL çekim vermiştim bu maçın olduğunu bilmiyorum bunu gördüm dedim Liverpool bu oran ne dedim çekim iptal etttim 276 TL buna sallafimHelal olsun valla liverpoola tam kupa takimi oldugunu kanitlio
Kimse zevkine bile takip etmemis desene insan bari heyecan olsun diye iki yorum atar :)Aynen öyle :) Bi ara kupon tutarsa kisi bası 50 tl vermistim begenmek yeterli dedim ula Bi kisi yorum yapmamıs herkes begenmis o gun bugundur odullu etkinlik yapmam zoruma gitti :) kupon tek mactan patlamos bari gecmis olsun yazın la
Cesur bizdendir bos gecme onu sinerji onun isidir :)
Ben Bayernin rahat alacagını dusunmstum tebrikler576 TL çekim vermiştim bu maçın olduğunu bilmiyorum bunu gördüm dedim Liverpool bu oran ne dedim çekim iptal etttim 276 TL buna sallafim
Sans varken iyi degerlendirmissin mantiklida olmus herkes cesaret edemez tabi sen kazandigin icin kusurati basiyim havasinda basmissin :)576 TL çekim vermiştim bu maçın olduğunu bilmiyorum bunu gördüm dedim Liverpool bu oran ne dedim çekim iptal etttim 276 TL buna sallafim
İlk maç istatistiklere bak başkan Liverpool taciz etmiş soymus şimdi de tecavüze geçtiBen Bayernin rahat alacagını dusunmstum tebrikler
Valla sorma o gun bugun yapmam dagıtırsam samimi olduguma ozelden yazarım veririm gösterise de gerek yok arada bi kac arkadasa veriyorum isim vermim :pKimse zevkine bile takip etmemis desene insan bari heyecan olsun diye iki yorum atar :)
Bayern munih bu asla ve asla karsıma almam ama sagolsun kovac takımın amk duİlk maç istatistiklere bak başkan Liverpool taciz etmiş soymus şimdi de tecavüze geçti
Bayern munih bu asla ve asla karsıma almam ama sagolsun kovac takımın amk du
Valla dogru diyorsun :) gecen de de ters dusuk yine senin dedigin oldu :)Başkan senle şampiyonlar Ligi'nde hep ters dusuyoruz farkettin mı
:) Verme tabi karistirma oralari paylasmak guzeldir ya sans getirir tabi sana ters tepki yapmis olabilir o zamanlar :)Valla sorma o gun bugun yapmam dagıtırsam samimi olduguma ozelden yazarım veririm gösterise de gerek yok arada bi kac arkadasa veriyorum isim vermim :p
Aynen la ilk basta yorum bile yapmazdım su forumda ne paralar geldi gecti ne zaman aranıza gelim dedim hep kelek arkafas :):) Verme tabi karistirma oralari paylasmak guzeldir ya sans getirir tabi sana ters tepki yapmis olabilir o zamanlar :)
:) Nasil bir sansizligimiz varsa selam verene bulasiyo hemen o zaman ben bile stres sinir dolduk sen kaybettikce neyse bu ayar iyi burda paylasmadan devam sen zararlarini cikarmaya :)Aynen la ilk basta yorum bile yapmazdım su forumda ne paralar geldi gecti ne zaman aranıza gelim dedim hep kelek arkafas :)