bu ne mk 2 şer 2 şer çıkıyor mesajlar hahaha
yok gotunden anlasılacak bısey yok bız burada paslasıyoruz sen ne zaman etkınlık yapsan burada gonderım yapacagım dıyorsun oyle sey olur mu hıc sansın varsa cıkar zatenteklif sahibi benim bana atma kardeşim yakışık almaz millet zaten dötünden anlıyor bu aralar herşeyi bide onlarla uğraşmayalım ok aferin sana işte bu
askerde asteğmendim kurada sıra bana gelene kadar 23 batı 1 doğu kalmıştı gidip o doğu kurasını alnımız akıyla çeken bir adamım haha ne şansı koçum :)))yok gotunden anlasılacak bısey yok bız burada paslasıyoruz sen ne zaman etkınlık yapsan burada gonderım yapacagım dıyorsun oyle sey olur mu hıc sansın varsa cıkar zaten
hahaha bakıp görecegız 22.30 daaskerde asteğmendim kurada sıra bana gelene kadar 23 batı 1 doğu kalmıştı gidip o doğu kurasını alnımız akıyla çeken bir adamım haha ne şansı koçum :)))
unutmak mümkün mü liselim senii ilk aşkım sevgilim canımsın benim
içime doluyor sonsuz bir hüzün, Nedendir bilemem gece oluncaaaaunutmak mümkün mü liselim senii ilk aşkım sevgilim canımsın benim
vay cengiz baabaaiçime doluyor sonsuz bir hüzün, Nedendir bilemem gece oluncaaaa
tam dicektim kesin bilir serkan abi gençlik şarkılarındanvay cengiz baabaa
sene 91 tarabyada palet restaurantta canlı dinlerdik kardeşim 4-5 arkadaş cengizciydik vay be ne günlerdi yaaatam dicektim kesin bilir serkan abi gençlik şarkılarından