hatırladım bunu ofli :)
Forumlarda Danger38,Tipster06,Gecekondu06 nickleriyle tanidigimiz Erkan isimli dostumuzu malesef kötü bir olay sonucunda kaybettik.Hakki gecen varsa helal etsin hepimizin basi sagolsun !!!
50 liralık borç yüzünden cinayet
var mıydı bilmiyorum ama asparagas duyum galiba. Danger38 twitter dan takipteyiz 3-5 saat önce rt yapmışbizim forumda böyle nickli biri varmıydı bilen varmı beyler ?
yakın bir arkadaşı danger38 onun nicki değil diğer 2 nicki kullanıyordu demiş tipster06 ve gecekondu06 olan nicki sorayım dedim bi bizim forumdada bulunmuşmu yazık olmuş 50 tl için gencecik çocuğu öldürmüşler be hayata bakvar mıydı bilmiyorum ama asparagas duyum galiba. Danger38 twitter dan takipteyiz 3-5 saat önce rt yapmış
Abi öldüren de çocuk yani o yaşlar çok tehlikeli. Allah rahmet eylesin , ailesine de sabirlar versinyakın bir arkadaşı danger38 onun nicki değil diğer 2 nicki kullanıyordu demiş tipster06 ve gecekondu06 olan nicki sorayım dedim bi bizim forumdada bulunmuşmu yazık olmuş 50 tl için gencecik çocuğu öldürmüşler be hayata bak
para yok hacı baba olsa can feda bilirsin@xmen7772 şampiyonlar ligine hazırlanıyorsun galiba ses seda yok
bol şans inşallah oturur be kardeşim