- 10 Eki 2018
- 10,225
- 13,474
rio ave gelseydı guzl olurdu ama sıkıntı yok fazla basmadım 30 basmıştım saglık olsundhafra oldu rioave ilk yarı bitti mk
rio ave gelseydı guzl olurdu ama sıkıntı yok fazla basmadım 30 basmıştım saglık olsundhafra oldu rioave ilk yarı bitti mk
hg bahtsız bedevi 4 kardeşim :) muhabbet ediyoz çıtır kupon yapıyozSelam herkese @xmen7772 kral nasılsın ?
Bol şans babuş@lacosste un dikkatine bu kasa 250 300 olacak bu akşam şampiyonlar ligine kadar o kadar artık motormu yakarız onu bilmem 3 gol daha 2 yarı ok
Ekli dosyayı görüntüle 38523
bizde herdaim çay bulunur koçum buyur gel gelirkende karpuz bul getir :)Çayın hazır mı @xmen7772 1 bardak içeriz babuş :)
biliyordum mk valla bolşans :)
Bu kış kış karpuz he bu kış olan karpuz kabaktır kesinbizde herdaim çay bulunur koçum buyur gel gelirkende karpuz bul getir :)
Sanada bol şans en sevdiğim tişört markası :)
dortmun ve barçayı çalayımmı senın kupondannn
Umm Salal maçı kopup gider diye düşünüyorumdortmun ve barçayı çalayımmı senın kupondannn
Afiyet olsun kahveci bardağından başka bardakla çay içemiyorumValla hanım çay takviyesi yaptı
umum salal wipbette yok zaten bu sıtenın en sevmdıgım yanı eksık mac koyuyorlar..Umm Salal maçı kopup gider diye düşünüyorum
Afiyet olsun yeni demli çaylarada bayılırım cuğaralarda hazir :)Valla hanım çay takviyesi yaptı
oooo abi sende bndensın tütüncüsün sendeValla hanım çay takviyesi yaptı