- 10 Eki 2018
- 10,225
- 13,474
şuan su mısalı dınlıyorum bıtınce bunu açacam :)
şuan su mısalı dınlıyorum bıtınce bunu açacam :)
ooo abi çok gençmişsin sen yaaaavatarın sonundaki 2 rakamı 2019 dan çıkar bul mk illa söyletcen yaw basma bam telime :)
çaymı ısmarlayayım onumu istiyon açık söyle hahahaooo abi çok gençmişsin sen yaaa
oo yalovadamısın sen ya yakın sayılırız bende kocaeli ailem orada ama suan konyadayım benmk biride antep fıstıklı pişmaniye alıp gelecekti hala gelecek :)))
napıyon mevlanayımı arıyon oralardaoo yalovadamısın sen ya yakın sayılırız bende kocaeli ailem orada ama suan konyadayım ben
Abi cepte paramı var görüyorsun üç kuruş kazandık onada şerefsizler çöktüler yoksa Pendik ten bir gemi kadar yakınsın ama maalesef olmayınca olmuyor abi inşallah en kısa zamanda diyelim@madmen hani yalovaya geliyodun len :)
biliyorum koçum konuya dahil etmek için takılıyorum sana sendeki bendeki şansa bedevi kurban olsun mkAbi cepte paramı var görüyorsun üç kuruş kazandık onada şerefsizler çöktüler yoksa Pendik ten bir gemi kadar yakınsın ama maalesef olmayınca olmuyor abi inşallah en kısa zamanda diyelim
abı biz kendimizi bulamıyoruz mevlanayı nasıl arıyalımbizim azaleada 41 scarpion
valla sesli güldüm çooookkk haklısın :)abı biz kendimizi bulamıyoruz mevlanayı nasıl arıyalım
karılar nerde bolsa ordan mk 2 dak yalnız kalmıyor valla@azalea neresindennnn
benim kankam olsun o zaman 41 e gıttıgımde takılırız beraberkarılar nerde bolsa ordan mk 2 dak yalnız kalmıyor valla
her zaman takılırız on numara mekanlar bilirimbenim kankam olsun o zaman 41 e gıttıgımde takılırız beraber