fatalrhyme15
Üye
- 30 Ara 2018
- 203
- 78
Şimdi geçmiş mesaJLARA baktım anladım
bunu da izledim ortalama güzellikte ,yok mu şöyle futbol üzerine şike/kumar dönen filmBu video da güzel. top 10 kumar filmi :
hahah aynenFilmler bile kumar üzerine hâlimiz yaman :)
şey var kumarbaz çok iyi film tavsiye ederimFilmler bile kumar üzerine hâlimiz yaman :)
:)şey var kumarbaz çok iyi film tavsiye ederim
Poker candirda biz cansiziz poker bilmiyorum ya ne kotu demi22:30 daki bets10 freeroll a gelin takılalım. Poker candır :))
Abi facebook ta poker i arat bi sürü oyun var. oynaya oynaya öğrenirsin :)Poker candirda biz cansiziz poker bilmiyorum ya ne kotu demi
Bilmediğin çok daha iyi. Öğrenmeni hiç tavsiye etmem.Poker candirda biz cansiziz poker bilmiyorum ya ne kotu demi
Haklisin iddaa yuzunden yeteri kadar maddi manevi kaybimiz oldu bide ona hic bulasmiyimBilmediğin çok daha iyi. Öğrenmeni hiç tavsiye etmem.
Aynen yazdığın gibi kardeşim. Maddiyatı boşver maneviyatını da bitirir.Haklisin iddaa yuzunden yeteri kadar maddi manevi kaybimiz oldu bide ona hic bulasmiyim
Emegine saglik kardesim dusunup yazmissin ogrenmek istersem iletisime gecerim tesekkurler paylasim icin ;)Ha bu arada yanlış bilgilendirme olmasın. Pokerin Razz türü vardır birde.. En iyi ele sahip olan değilde en kötü ele sahip olan kazanır orada. razz pokerde As en küçük karttır. 2-3-4-5 ardından gelir
İddaa da ne kadar iyi olursan ol bi yere kadardır ama pokerde profesyonel olursan gerçekten para kazanmak mümkün. Mesela elinde çift papaz varken "ya karşımdakinde as varsa" deyip rest çekmek yerine karşındakini ufak miktarla yoklarsan olmak yolunda ilerledin demektir.Haklisin iddaa yuzunden yeteri kadar maddi manevi kaybimiz oldu bide ona hic bulasmiyim