EvetBugun ku roling iptal mi oldu
EvetBugun ku roling iptal mi oldu
İzlememen büyük hata şimdiye kadar. İlk 10 dk izle sarmazsa kapat. Ama izledikten sonra da teşekkürü ihmal etme:)Beyler bu mahowy izleyin mı ya değer mi
Film fena değildi. Her nekadar oynayanlar açısından alıncak pek bir ders niteliği olmasa da sıkılmadan izledim. Tekrar teşekkürler öneri için.hocam geçen mahowny konusunun altina attigim filmleri izledin mi, izlediysen nasil buldun ?
yok link atmıştım sinema başlığında bakabilirsinNetflixte varmi bu mahowni
konusu kasa her zaman kazanır mantığındaydı , ders niteliğinde birşey yoktu. eyw geri dönüş içinFilm fena değildi. Her nekadar oynayanlar açısından alıncak pek bir ders niteliği olmasa da sıkılmadan izledim. Tekrar teşekkürler öneri için.
Abi adamda tam bir mal ama şimdi :)konusu kasa her zaman kazanır mantığındaydı , ders niteliğinde birşey yoktu. eyw geri dönüş için
kurpiyer beni sardı ama fazla +18 olmuş değil miAbi adamda tam bir mal ama şimdi :)
Ya diyecek şeyler varda şimdi izlemeyipte izlemek isteyene spoiler vermeyeyim istiyorumkurpiyer beni sardı ama fazla +18 olmuş değil mi
Ben 18lik bir şey görmedim. Farklı filmlere mi baktık acabaYa diyecek şeyler varda şimdi izlemeyipte izlemek isteyene spoiler vermeyeyim istiyorum
çıplaklık yeterli değil mi +18 olmasına ?*
Ben 18lik bir şey görmedim. Farklı filmlere mi baktık acaba
Ben +18 mesajı için söyleyecek şeyler var demek istememiştim. Genel olarak filmi kastettim. :)*
Ben 18lik bir şey görmedim. Farklı filmlere mi baktık acaba
adam mal dediğinde bi ufak anladım mahoniyi kasttettiğini:) sizler farklı filmlerden bahsediyorsunuz:)Filmin trailer ı burda :
Allah Allah arkadaşın bahsettiği film hangisiadam mal dediğinde bi ufak anladım mahoniyi kasttettiğini:) sizler farklı filmlerden bahsediyorsunuz:)
kurpiyer filmiAllah Allah arkadaşın bahsettiği film hangisi